Netum

Omistus- ja yritysjärjestely Netum Oy:ssa

Netum Oy:ssa on suoritettu 6.2.2017 MBO-järjestely, jossa perustettu Netum Group Oy on ostanut Netum Oy:n koko osakekannan. Netum Oy:n toimitusjohtaja Matti Mujusesta on tullut Netum Group Oy:n suurin yksittäinen omistaja. Risto Toivola ja Olli Savolainen tulivat järjestelyssä uusiksi osakkaiksi.

Netum Oy:n aikaisemmat pääomistajat Lars Laaksonen, Olavi Köngäs ja Jari Lilja jatkavat myös Netum Groupissa merkittävinä omistajina ja hallituksen jäseninä. Hallituksen uusia jäseniä ovat Risto Toivola ja Pekka Levänen.

Järjestelyn yhteydessä Netum Oy osti helsinkiläisen Osaamo Oy:n konsultointiliiketoiminnan sekä Netum Group Oy helsinkiläisen Jab Oy:n koko osakekannan. Ostetut liiketoiminta ja yritys laajentavat konsernin asiakaskuntaa ja tuovat lisää resursseja sovelluskehitystoimintaan pääkaupunkiseudulla.

Järjestelyn jälkeen Netum Group-konserniin kuuluvat Netum Oy ja Jab Oy. Sen yhteenlaskettu proforma liikevaihto oli vuonna 2016 noin 9,3 M€ ja EBITDA noin 1,8 M€. Konserni työllistää n. 70 henkilöä Tampereella ja Helsingissä.

 

Lisätiedot:

Matti Mujunen, Toimitusjohtaja
puh. 0400 476 0401

Olavi Köngäs. Hallituksen pj
puh. 040 581 0040

Tilaa Netumin uutiskirje!

Uutiskirjeemme sisältävät mielenkiintoisia ja samaistuttavia asiakastarinoita, huippuasiantuntijoiden blogeja ja alan ajankohtaisia uutisia.

Netum