Netum

Uusi sopimus Postin kanssa

Posti ja Netum ovat joulukuussa 2017 solmineet sovellusylläpitosopimuksen. Netum tuottaa jatkossa Postille sovelluskehitysprojektien lisäksi ITIL Tier 2 ja 3-mukaista sovellusylläpitoa. Kohdealueena on Postin toimitusprosessien liiketoimintakriittisiä sovelluksia. Sovellusylläpidolla osaltaan varmistetaan liiketoiminta- ja tuotantoprosessien tietovirtojen toimivuus. Yhteistyö Postin kanssa on alkanut 10 vuotta sitten Osaamo Oy:n kautta. Netum osti Osaamon liiketoiminnan helmikuussa 2017.

Posti on palveluyritys, joka toimittaa markkinoiden älykkäimmät ja asiakaslähtöisimmät postin ja logistiikan ratkaisut. Posti kasvaa uusille palvelualueille ja on entistä merkityksellisempi asiakkaidensa arjessa.

Netum on tietotekniikan palveluyritys, joka tuottaa sovellusten suunnittelua ja toteutusta, tietojärjestelmien hallinta-, valvonta- ja tukipalveluita, tietoturvallisuuden ratkaisuja sekä tietohallintojohdon konsultointia. Netum Group -konserniin kuuluvat Netum Oy ja Jab Oy. Sen liikevaihto oli vuonna 2017 noin 10,7 M€ ja EBITDA noin 2,0 M€. Konserni työllistää noin 80 henkilöä Tampereella, Helsingissä ja Porissa.

Lisätietoja:
Olli-Pekka Husari
Posti Oy ICT
puh. 040 860 5121

Matti Mujunen
Netum Oy, toimitusjohtaja
puh. 0400 476 0401

Tilaa Netumin uutiskirje!

Uutiskirjeemme sisältävät mielenkiintoisia ja samaistuttavia asiakastarinoita, huippuasiantuntijoiden blogeja ja alan ajankohtaisia uutisia.

Netum