‹ Uutiset

Netum ja Akamai Technologies Inc. julkistaa yhteistyösopimuksensa Suomessa

 

Akamai ja Netum ovat solmineet Suomen markkinoita koskevan yhteistyösopimuksen. Yhteistyö tarjoaa Akamain asiakkaille Suomessa mahdollisuuden käyttää Netumin konsultointi-, suunnittelu- ja toteutuspalveluja. Palvelujen avulla asiakkaat voivat helpommin arvioida, mitkä Akamain tuotteet soveltuvat parhaiten heidän käyttöönsä ja saavat tuen käyttöönotoilleen Netumin palveluportfoliosta.

Akamain Cloud Security -palveluiden avulla asiakas voi suojata tietoliikenneverkkonsa ja palvelunsa ulkopuolisilta tietoturvauhilta. Akamain tuotteet ovat vuodesta 1998 lähtien kyenneet estämään ja pysäyttämään suurimmat DDoS ja bot-hyökkäykset, joita maailmassa on tehty. Tällä hetkellä jopa 30% maailman Internet-liikenteestä kulkee Akamain sisältöverkon kautta.

 

Lisätietoja antavat:
Juha-Pekka Leskinen, konsultointijohtaja, juha-pekka.leskinen@netum.fi, puh. 050 384 3997
Matti Mujunen, toimitusjohtaja, matti.mujunen@netum.fi, puh. 0400 476 401

 

------------

Netum Oy on kotimainen IT-palveluyritys, jonka palveluja ovat digipalvelukehitys, jatkuvuuspalvelut, tietoturvaratkaisut, integraatiojärjestelmät ja konsultointi. Netumissa työskentelee 90 IT-ammattilaista Helsingissä, Tampereella ja Porissa. Netumin asiakkaina ovat suuret julkisen sektorin toimijat ja yksityiset yritykset. Liikevaihto vuonna 2017 oli 10.2 M€.

 

Akamai Technologies Inc. on NASDAQ -teknologiapörssiin listattu julkinen yhtiö. Akamain liikevaihto vuonna 2017 oli 2.5 miljardia dollaria. Työntekijöitä Akamailla on yli 7 600. Akamain älykkään reunaverkkoalustan avulla voidaan suojata sekä yrityksen omia palveluja, että yrityksen käyttämiä pilvipalveluja. Ratkaisun avulla asiakkaat voivat olla varmoja, että heidän liiketoimintansa on nopeaa ja turvallista. Akamain portfolio kattaa reunaverkon avulla tietoturvan, web- ja mobiilijärjestelmien suorituskykyratkaisut, Enterprise Access- ja mediapalveluratkaisut.