‹ Blogi

Lapsi mukaan töihin -päivä 23.11.2018

Netum Oy osallistui Lapsi mukaan töihin -päivään perjantaina 23. marraskuuta. Meistä on tärkeää tarjota lapsille mahdollisuus päästä käymään vanhempiensa työpaikoilla ja kuulemaan mitä töissä tehdään.

Päivä aloitettiin pienellä palaverilla, jossa kerrottiin mitä Netumilla tehdään. Kimmo Koivisto ja Eero Kuitunen kertoivat omista työpäivistään.

Palaverin jälkeen siirryttiin koristelemaan pipareita, kierreltiin netumilaisten työpisteillä, testattiin Bee-Bot -lattiarobotteja ja Lego Mindstorms robottia. Lisäksi koristeltiin joulukuusta ja tehtiin taidetta toimiston seinille.

Työpäivän päätteeksi jaettiin työtodistukset ja palkat kaikille lapsille.

Päivä onnistui hienosti ja tulemme varmasti jatkamaan vastaavien tapahtumien järjestämistä myös jatkossa.