Netum

Tule tapaamaan meitä Smart Commerce 2019 -tapahtumaan

Smart Commerce 2019 -tapahtuma kokoaa sähköisen kaupan ammattilaiset keskustelemaan alan muutoksesta ja uusista mahdollisuuksista 22.1.2019. Netum on läsnä tapahtumassa sekä ständillä, että puheenvuorolla, jossa kerrotaan, miten voit toteuttaa entistä nopeamman, älykkäämmän ja turvallisemman digitaalisen kokemuksen.

Mielestämme sähköisen palvelun menestyksen ratkaisee se, millaisen suorituskyvyn, sisältökokemuksen ja tietoturvallisuuden palvelu tarjoaa asiakkaille. Sähköisen kaupan erityispiirteenä on kyky hallita ohjelmistojen ja ohjelmistorobottien toimintaa omassa kauppapaikassa. Me tarjoamme ratkaisuja, joiden tavoitteena on tarjota hyvä kontrolli ja sisällönhallinta, mahdollisuus hallita palveluun tehtyjä hinta- yms. tiedusteluja ja rakentaa ympäristö, joka minimoi väärinkäytösten mahdollisuudet.

Tarjoamme Suomessa asiakkaillemme Akamai Technologies Inc:n ratkaisuja, joita käyttää mm.

  • 96 yhdysvaltalaista huippuverkkokauppaa
  • yli 150 maailman johtavista uutisportaaleista
  • 18 maailman suurimmista omaisuudenhaltijoista
  • 12 maailman suurimmista vakuutusyhtiöistä

Tavataan Smart Commerce 2019 -tapahtumassa!

https://www.smartcommercenordic.com/

 

Netum Oy on kotimainen IT-palveluyritys, jonka palveluja ovat digipalvelukehitys, jatkuvuuspalvelut, tietoturvaratkaisut, integraatiojärjestelmät ja konsultointi. Netumissa työskentelee 90 IT-ammattilaista Helsingissä, Tampereella ja Porissa. Netumin asiakkaina ovat suuret julkisen sektorin toimijat ja yksityiset yritykset. Liikevaihto vuonna 2017 oli 10.2 M€.

Akamai Technologies Inc. on NASDAQ -teknologiapörssiin listattu julkinen yhtiö. Akamain liikevaihto vuonna 2017 oli 2.5 miljardia dollaria. Työntekijöitä Akamailla on yli 7 600. Akamain älykkään reunaverkkoalustan avulla voidaan suojata sekä yrityksen omia palveluja, että yrityksen käyttämiä pilvipalveluja. Ratkaisun avulla asiakkaat voivat olla varmoja, että heidän liiketoimintansa on nopeaa ja turvallista. Akamain portfolio kattaa reunaverkon avulla tietoturvan, web- ja mobiilijärjestelmien suorituskykyratkaisut, Enterprise Access- ja mediapalveluratkaisut.

Tilaa Netumin uutiskirje!

Uutiskirjeemme sisältävät mielenkiintoisia ja samaistuttavia asiakastarinoita, huippuasiantuntijoiden blogeja ja alan ajankohtaisia uutisia.

Netumin uutiskirje

Netum