Netum

Cyber Security Nordic 2.-3.10.2019

Netum on mukana Cyber Security Nordic -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa. 

https://cybersecuritynordic.messukeskus.com/

Kyberhyökkäysten määrä lisääntyy Suomessakin ja kännykästä tuli tehokkain kybervakoilun väline. Kyber on kuin globalisaatio – olet mukana vaikket haluaisikaan. Tiedätkö mitä tämä tarkoittaa sinulle työssäsi?

Huippuluokan kansainväliset puhujat ja entiset hakkerit saapuvat Messukeskukseen valottamaan kybermaailman nykytilaa ja tulevaisuutta. Näitä esiintyjiä et näe Suomessa muualla! Cyber Security Nordic on kansainvälisessä mittakaavassakin ainutlaatuinen tapahtuma, joka yhdistää kybermessut ja -seminaarin sekä viranomaistoiminnan ja yritykset – tarjolla jokaiselle uusia elämyksiä ja näkemyksiä. 

Tilaa Netumin uutiskirje!

Uutiskirjeemme sisältävät mielenkiintoisia ja samaistuttavia asiakastarinoita, huippuasiantuntijoiden blogeja ja alan ajankohtaisia uutisia.

Netumin uutiskirje

Netum