‹ Blogi

Netum on mukana Valtio Expossa keskiviikkona 5.5.

Olemme mukana Valtiokonttorin järjestämässä Valtio Expo -virtuaalitapahtumassa keskiviikkona 5.5.2021.

Valtio Expo on Valtiokonttorin järjestämä messutapahtuma valtionhallinnon päättäjille ja asiantuntijoille. Luvassa on monipuolinen kattaus puheenvuoroja ja tietoiskuja teemalla "Maailman paras hallinto – tiedolla ja taidolla".

10:45 - 11:05 Asiakkuuspäällikkömme Tatu Vehmas pitää tietoiskun aiheenaan Zero Trust – kyber- ja tietoturvallisuuden merkittävin ajattelutavan muutos 20 vuoteen. 

Tervetuloa verkostoitumaan ja keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa!

 

 

Netum lyhyesti

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Netumin tavoitteena on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Yhtiö palvelee julkishallintoa sekä yritysasiakkaita Legacy to Digi -konseptilla, joka yhdistää käytössä olevat perinteiset tietotekniikkaratkaisut uusimpiin digitaalisiin sovelluksiin. Vuonna 2020 Netum-konsernin liikevaihto kasvoi 17,5 miljoonaan euroon, ja kasvua oli 31 prosenttia edellisvuodesta. Liikevoitto ennen liikearvon poistoja oli 3,0 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa oli vuoden 2020 aikana keskimäärin 128 henkilöä. Tällä hetkellä Netumilla on 150 työntekijää Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Porissa.