Webinaari: Kyberuhkat ja kyberturvallisuuden strateginen johtaminen 21.10. klo 13-14

Tule seuraamaan webinaaria ja kuulemaan mitä Akamai Technologiesin Richard Meeus kertoo kyberriskien valvonnasta ja lieventämisestä kehittyvässä uhkakuvien tilanteessa (in English). Toisessa puheenvuorossa Netumin Harri Suni paneutuu aiheeseen kuinka kyberhaasteet vaativat strategista johtajuutta. Tilaisuuden moderoi Harri Suni. Yleisö voi esittää kysymyksiä chatin kautta.

 

 

Puheenvuorot

Richard Meeus
Director of Security Technology and Strategy EMEA,
Akamai Technologies
LinkedIn profile

Kyberhaasteiden ratkaisemiseen tarvitaan strategista johtajuutta

Harri Suni
johtaja, kyberturvallisuuspalvelut,
Netum Oy
LinkedIn

Richard Meeus

With over 20 years’ experience, Richard is responsible for designing and building secure solutions for some of the world’s most influential organisations. Richard is an industry expert in cloud computing, enterprise software and network security. During his time at Akamai, Mirapoint and Prolexic, he has had a strategic role across a broad range of projects including the deployment of DDoS solutions for multinational organisations to protect critical infrastructure and sensitive data. He is a chartered member of the BCS, CISSP, and is a thought leader in the industry.

Harri Suni

Harri Suni toimii Netumin johtoryhmän jäsenenä ja on liiketoimintajohtaja kyberturvallisuuspalvelut liiketoiminta-alueella. Koulutukseltaan hän on yleisesikuntaupseeri (eversti evp.).

Hän on toiminut Puolustusvoimien ja valtionhallinnon lukuisissa eri tehtävissä yli 30 vuoden ajan. Viimeksi hän toimi Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskuksen johtajana vuosina 2018–20. Hänellä on pitkä kokemus yhteiskunnan digitaalisen turvallisuuden, tietohallinnon, sekä kyberturvallisuuden johtotehtävistä, niin operatiivisella kuin strategisella tasolla monissa kansallisissa sekä kansainvälisissä tehtävissä ja eri organisaatioissa. Hänellä on vahva kokemus yhteiskunnan kriittisten järjestelmien suojaamisesta ja valtionhallinnon sekä turvallisuusviranomaisten toiminnasta. Hän on myös yksi ensimmäisen Suomen kyberturvallisuusstrategian (2013) kirjoittajista.

Netum