Webinaari: Miten saat pilvipohjaiseen järjestelmääsi helposti EDI-kyvykkyyden? 27.10. klo 10-11

Webinaarin järjestävät Netum ja Axway.

Pilvipalvelujen uusi aikakausi on tuonut IT -käyttäjille uudenlaisen tavan toteuttaa integraatioita järjestelmien välille. Tarvitsemasi toiminnot voidaan käynnistää nopeasti, jolloin integraatiot järjestelmien välillä saadaan nopeasti käyttöön. Mutta entä, kun sinun on hyödynnettävä EDI:n kaltaisia integraatiotekniikoita?

Tarvitaanko EDI:ä enää uudella pilvikaudella? Ehdottomasti kyllä. EDI on täällä jäädäkseen, koska sitä ei voida korvata nykyisillä tekniikoilla. EDI:n perusarvo ei olekaan tekniikka, vaan tietosisältö. Axwaylla on tarjota uusimpia teknologioita, kuten AsyncAPI, Webhooks ja JSON -skeema, joita voidaan hyödyntää EDI-aineistojen käsittelyssä. Näiden tekniikoiden lisäarvo voidaan hyödyntää täysimääräisenä, kun ne yhdistetään vakiintuneisiin EDIFACT, ODETTE tai ANSI X12 kaltaisiin sanomastandardeihin.

Tule kuulemaan miten nykyaikaiset pilvipohjaiset järjestelmät voidaan liittää EDI-liikennöintiin kivuttomasti.

Webinaari on suomeksi ja englanniksi.

 

 

Puheenvuorot

Toni Salminen
Kehityspäällikkö
Netum

Erik Steinholtz
Principal presales Architect
Axway

Netum