‹ Tapahtumat

Valtio Expo 10.5.2022

Valtio Expo järjestetään Helsingissä Marina Congress Centerissä 10.5.2022. Tapahtuma on suunnattu valtionhallinnon päättäjille ja asiantuntijoille.

Tapahtuman teemana on tänä vuonna ”Tulevaisuuden hallinto uudistusten aallokossa.” Millaisia eväitä julkisen hallinnon strategia antaa valtionhallinnon uudistamiseen? Miltä näyttää julkinen talous ja tulevaisuus? Entä miten mm. tiedolla johtamisen ja vastuullisuuden teemat näkyvät valtionhallinnossa ja sen kehittämisessä?​

Tapahtuman varsinaisen teeman lisäksi on tärkeää tuoda esiin epävakaaseen suuntaan jatkuneet muutokset turvallisuusympäristössämme. Poliittisesti sekä sotilaallisesti muuttunut turvallisuusympäristömme lisää merkittävästi Suomeen sekä digitaaliseen huoltovarmuuteemme kohdistuvaa akuuttia kyberuhkaa. Onko organisaatiollasi valmis toimintasuunnitelma kyberhyökkäyksiltä suojautumiseen, niiden vaikutusten hallitsemiseen ja niistä toipumiseen? Digitaalisen turvallisuuden, digitaalisen huoltovarmuuden ja kyberturvallisuuden varmistaminen on huomioitu kaikissa Netumin tuottamissa ja tarjoamissa palveluissa.

Netumilta tapaat paikan päällä Jussi Vasaman, Harri Sunin, Marita Hämeenojan, Juha-Pekka Leskisen ja Henrikki Kemppaisen. Netumilaiset löydät ensimmäisestä kerroksesta osastolta 18. Tule vaihtamaan kuulumisia ja juttelemaan tiedolla johtamiseen, kyberturvallisuuteen, johdon konsultointiin tai digipalveluihin liittyvistä tarpeistasi. Osastollamme on mm. huikea arvonta! Nähdään Valtio Expossa!

 

Netumin tietoisku

Tietoiskun otsikko: Miten turvaamme hyvinvointiyhteiskuntamme kehittymisen oikealla tiedolla?​
Puhuja: Henrikki Kemppainen, Customer Success Manager, Netum Group​
Ajankohta: Pressroom (1. krs), klo 9.40

Tapahtuman www-sivut: https://www.valtioexpo.fi/  ​