‹ Tapahtumat

Webinaari: ITAM 360 – Kokonaisvaltainen läpinäkyvyys IT-omaisuuteesi 29.9.2022

Webinaarissa Netumin ja Crayonin asiantuntijat kertovat kuinka ohjelmisto- ja laiteomaisuus sekä pilvikäyttö otetaan kattavasti haltuun, jotta IT-omaisuuttasi pystytään optimoimaan ja saamaan säästöjä aikaan. Webinaarin teemana on ”mitä ei voi nähdä ei voi hallita”.

Kokonaisvaltainen ITAM 360 tarjoaa läpinäkyvyyttä IT-kustannusten hallintaan ja mahdollistaa tarkemman budjetoinnin sekä kustannusten oikean kohdentamisen. Webinaariin osallistuttuasi tiedät miten lähteä optimoimaan ohjelmisto- ja laiteomaisuuttasi sekä pilvikäyttöäsi tietoturvallisesti ja kustannustehokkaasti.

Webinaarin isännöi Netumin konsultointijohtaja Juha-Pekka Leskinen. Asiantuntijoina toimivat Netumilta johdon konsultti Katarina Uotinen ja Crayonilta SAM Advisor Marcel Burton sekä Cloud Advisor Fredrik Nyberg.


Webinaari:
ITAM 360 – Kokonaisvaltainen läpinäkyvyys IT-omaisuuteesi
Aika: Torstai 29.9. klo 9.00 – 10.00

 

Webinaari on pidetty, lämmin kiitos kaikille osallistujille! 

Linkki webinaaritallenteeseen: https://youtu.be/ZnelCv63jvI