‹ Tapahtumat

Webinaari: Datamatkalla – modernin data-alustan kehittämisen opit ja hyödyt LUT-yliopistossa

Webinaarissa asiantuntijamme kertovat minkälainen on tyypillinen datamatka ja mitä oppeja saatiin modernin data-alustan kehittämisprojektissa LUT-yliopistossa. 

Ajantasainen ja olennainen tieto tulee olla käytettävissä juuri silloin kuin sitä tarvitaan. Kun datasta saadaan tiedon jalostamisen kautta merkityksellistä tietoa, voidaan tavoitteiden eteen tehdä oikeita asioita. Tässä LUT-yliopiston, Microsoftin ja Netumin järjestämässä webinaarissa käymme läpi miten modernin data-alustan kehittäminen sujui LUT-yliopistossa. Millaisia tarpeita ja haasteita voi tulla vastaan? Miten hyödyt näkyvät loppukäyttäjälle? Ja miten datamatka jatkuu tästä eteenpäin?

Webinaarin isännöi Henrikki Kemppainen Netumilta ja asiantuntijoina toimivat LUT-yliopiston pääsuunnittelija Raine Rapo sekä Netumin data-ja integraatiot -palvelutoiminnan johtaja Jani Henriksson. Lisäksi kokemuksiaan loppukäyttäjän näkökulmasta jakaa LUT-korkeakoulujen suunnittelujohtaja Terttu Kauranen.

Tule kuulolle ja kerää vinkkejä oman organisaatiosi tiedolla johtamisen projektiin!


Webinaari:
Datamatkalla – modernin data-alustan kehittämisen opit ja hyödyt LUT-yliopistossa
Aika: Torstai 26.1.2023  klo 9.00 – 10.00
Rekisteröintilinkki: Ilmoittaudu webinaariin

 

Webinaari tallennetaan ja tallenne lähetetään kaikille webinaariin rekisteröityneille.