‹ Tapahtumat

Manufacturing Performance Days 5.–7.6.2023

Netum osallistuu Manufacturing Performance Days -tapahtumaan 5.–7.6.2023 Tampere-talossa. Teollisuuden uudistumiseen keskittyvässä tapahtumassa on esillä kestävän ja kriisinkestävän kehityksen aiheita teemalla Sustainable and Resilient Growth.

Jos arjessa askarruttavat pilviympäristön karanneet kustannukset, tule keskustelemaan FinOps-palveluidemme mahdollisuuksista vaikuttaa asiaan. Mitä on vihreä koodi ja mitä tekemistä sillä on vastuullisuuden kanssa ja voiko sillä saavuttaa kustannussäästöjä? Osastollamme pääset keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa juuri teille sopivista digiratkaisuista. Rakennetaan ja kehitetään yhdessä toimivampia palveluita – turvallisesti, viisaasti ja vastuullisesti!

Netumilta tapahtumassa ovat mukana Petri Oinonen, Aki Nordlund sekä Jyrki Poikkimäki. Tavataan Tampereella!

Tapahtuman verkkosivut: Manufacturing Performance Days 2023