‹ Tapahtumat

Peppi-kehittäjäpäivät 5.–6.6.2023

Peppi-kehittäjäpäivät järjestetään 5.6. – 6.6.2023 Metropolian Myllypuron kampuksella. Kaksipäiväinen seminaari on avoin kaikille konsortiosta kiinnostuneille kehittäjille ja toimittajille. Seminaarissa on luvassa mielenkiintoisia puheenvuoroja, mukavia kohtaamisia, verkostoitumista korkeakoulujen edustajien kanssa sekä tietysti myös perinteinen iltajuhla upeine esiintyjineen.

Netumilla on tapahtumassa oma esittelypiste ja mukana menossa ovat Mari Helenius, Lauri Stigell (Studyo), Tero Hietanen, Nora Heiska, Christoffer Brunberg sekä Sami Rantanen.

Otathan meihin yhteyttä, jos haluat sopia tapaamisen ja keskustella Pepin ylläpitoon tai kilpailutukseen liittyvistä asioista tai vaikkapa Studyon tuotteiden hankinnasta. Lue lisää tarjonnastamme täältä: Koulutus

 

Tapahtuman www-sivut: Peppi-kehittäjäpäivät