‹ Tapahtumat

Valtio Expo 9.5.2023

Valtio Expo järjestetään Helsingissä Marina Congress Centerissä tiistaina 9.5.2023. Valtionhallinnon päättäjille ja asiantuntijoille suunnatun tapahtuman teema on tänä vuonna kestävä ja kannatteleva julkishallinto. Netumilta menossa mukana ovat Sami Rantanen, Timo Kiiskinen, Jyri-Pekka Tähtinen, Eija Mattsson ja Henrikki Kemppainen. Tapaa heidät osastolla 18.

Netumilla on tapahtumassa tietoisku otsikolla ”Tavoitteena kestävä ja asiakaslähtöinen palvelukehitys – tulokset näkyviksi OKR –johtamismallin avulla” Puhujana toimii johdon konsultti Tuomas Koskiniemi. Tule kuulemaan mielenkiintoista puheenvuoroa Pressroom 1:een klo 12.20.

Tapahtuma on osallistujille maksuton, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista.

Tapahtuman www-sivut ja ohjelma: Valtio Expo