Digipalveluiden kehitys

Digipalveluiden kehityksen avulla toteutat vaativatkin ohjelmistoprojektit

Erikoisalaamme ovat vaativat järjestelmäprojektit, ja tunnemme erilaiset ohjelmistotekniikan menetelmät, teknologiat ja pilvipalvelut. Meiltä myös saat tiimisi yksittäisen tai useamman kokeneen asiantuntijan. Kokemuksemme lukuisten eri toimialojen projekteista niin julkisella kuin yksityisellä puolella ovat luoneet asiantuntijoillemme kattavan osaamisen, minkä ansiosta he osaavat tarjota kulloiseenkin tilanteeseen ja ongelmaan soveltuvia tarkoituksenmukaisia ratkaisuja. Vuosien kokemuksen ansiosta karikoilta vältytään ja erilaajuiset projektit onnistuvat suunnittelusta toteutukseen järkevin kustannuksin.

Netum

Digitaaliset palvelut liiketoiminnan tarpeiden eikä teknologian ehdoilla

Onko tarpeena uusi järjestelmä, palvelu vai kenties tuki legacy-järjestelmän ylläpitoon ja jatkokehitykseen? Meiltä saat digipalvelut konseptista toteutukseen ja tukea myös ylläpitoon. Vai tarvitsetko asiantuntijoita kehittämään uutta järjestelmää? Netumin asiantuntija voi tarvittaessa tulla organisaation tiloihin paikan päälle työskentelemään. Tämä helpottaa ja nopeuttaa tiedonvaihtoa ja tuo organisaatioon uutta näkemystä talon ulkopuolelta.

Näin kehitämme organisaatiosi digipalveluja kustannustehokkaasti ja aikataulussa:

 • Saat riveihisi alan kokeneet huippuasiantuntijat
 • Voit ostaa myös koko projektin palvelumuotoilusta toteutukseen ja ylläpitoon saakka.
 • Hallitsemme ketterät menetelmät ja DevOps-mallin
 • Hallitsemme open source ja pilviteknologiat.
 • Teemme töitä joustavasti, asiakaslähtöisesti ja hyvällä fiiliksellä.
 • Legacy to digi -filosofiamme mukaan pyrimme aina hyödyntämään olemassa olevaa IT-varantoasi. Aina ei tarvitse aloittaa nollasta.

Peppi-järjestelmä

 

Tarjoamme osaamista ja kokemusta Pepin käyttöönottoon, ylläpitoon ja kehittämiseen.

Toteutamme yhteistyökumppanimme Studyon kanssa parhaita, tietoturvallisia Peppi-ratkaisuja on-premiseen tai pilveen.

"Netumin asiantuntemus uusissa web-tekniikoissa, sekä laaja tuntemus palveluista ratkaisivat toimittajaa valittaessa."

- Ossi Hakanen, ELY-keskus

Digipalvelut
Netum

Miten kehitämme digitaalisia palveluita?

Me Netumilla teemme pitkälle räätälöityjä sovelluksia asiakkaan tarpeet ja toimintaympäristö huomioiden. Meillä on kokemusta niin järeistä julkishallinnon järjestelmistä kuin yritykselle ketterästi kehitetyistä järjestelmistä.

Asiantuntijamme ovat kysyttyjä ja kokeneita IT-alan ammattilaisia: he tuntevat hyvin vanhat tekniikat ja hallitsevat uudet teknologiat olipa kyse sitten kaupallisista teknologioista tai open source -vaihtoehdoista. He ovat toteuttaneet lukuisia projekteja, joissa on hyödynnetty muun muassa Episerver, Azure, Amazon Web Services (AWS), DevOpsia, Kubernetes ja monia muita teknologioita. Kestävä ohjelmistokehitys, mikroarkkitehtuurit ja agile-menetelmät ovat käytössä päivittäin. Perinteisemmät Java- ja IIS-pohjaiset ratkaisut ovat tuttuja toteutuksia, unohtamatta viimeisimpiä tekoäly- ja BI-toteutuksia.

Netumin asiantuntijoiden avulla laitat organisaatiosi teknologian töihin luomaan uutta bisnestä tai tehostamaan nykyistä toimintaa.

Netum

MITEN VOISIMME KEHITTÄÄ TEIDÄN LIIKETOIMINTAANNE? OTA YHTEYTTÄ!

  Netum

  ”Olemme ongelmanratkaisijoita - teemme ennakkoluulottomia ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaan tarpeita. Lopputuloksesta asiakkaan pitää saada tunne, että häntä on kuultu ja ymmärretty.”

  - Kalle Haviala, johtaja, Digitaaliset palvelut

  Netum
  Kalle Haviala

  Ota yhteyttä:

  Kalle Haviala
  Johtaja, digitaaliset palvelut
  kalle.haviala(at)netum.fi
  +358 50 372 9097

   

  Netum