Netum
Tietoturvapalvelut

Tietoturvapalvelut

Toimimme asiakkaan tukena tietoturvallisuuteen sekä siihen liittyvien teknisten ratkaisuiden suunnittelussa, toteuttamisessa sekä johtamisessa.

MIKSI

Tietoturvallisuus on keskeisimpiä edellytyksiä yritysten ja yhteisöjen toiminnalle.

MITEN

  • Tietoturvallisuuden tason arvioinnit sekä kehittämistoimenpiteet.
  • Vaativat IT-infraratkaisujen suunnittelua.
  • Etäkäyttöyhteydet
  • Virustorjunta
  • Identiteetin ja pääsynhallinnan (IAM) toteutus Saas-palveluna.
  • Tekniset tietoturva-auditoinnit.

YHTEISTYÖSSÄ

Kumppanimme tietoturvahankkeissa on Akamai, lue lisää:

Tietoturvapalvelut

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää:
Kyberturvallisuus

Jari Tuori
jari.tuori(at)netum.fi
+358 40 776 3630

Tietoturvapalvelut

Jari Kivelä
jari.kivela(at)netum.fi
+358 40 772 3094

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä.

Netum

Akamain tietoturvaratkaisut Netumilta

Netum Oy toimii pilvi- ja sisällönjakelupalveluita tuottavan yhdysvaltalaisen Akamain Technologiesin Cloud Security -palveluiden yhteistyökumppanina Suomessa.

Akamai on maailman suurin ja luokassaan luotetuin sisältöjen toimitusalusta (CDN). Akamai toimittaa 95 eksatavua dataa vuodessa miljardeihin laitteisiin. Laajan ja alansa johtavan tuote- ja palveluvalikoiman avulla Akamai auttaa yrityksiä kaikkialla maailmassa toimittamaan laadukkaimmat ja turvallisimmat digitaaliset kokemukset. Akamain tuotevalikoimaan kuuluvat pilvitietoturvaratkaisujen lisäksi myös suorituskyky- ja mediajakeluratkaisut. Joka hetki noin 30% Internetin liikenteestä kulkee Akamain globaalin infrastruktuurin kautta. Akamain ratkaisut ovat erityisen hyödyllisiä, jos käytössä on laajoja web-sivustoja, joiden saatavuus ja toiminta tulee turvata.

Netum myy, toimittaa ja tukee Akamain tietoturvapalveluita, kuten palvelunestohyökkäyksien torjuntaratkaisut ja sovelluspalomuuriratkaisut (web application firewall, WAF), suomalaisille asiakkaille.

Lisätietoja Akamain ratkaisuista löydät täältä www.akamai.fi tai voit kysyä Juha-Pekka Leskiseltä ja Jari Kivelältä.

Juha-Pekka Leskinen
juha-pekka.leskinen(at)netum.fi
p. 050 384 3997

Jari Kivelä
jari.kivela(at)netum.fi
+358 40 772 3094

 

Netum

 

Kaikki palvelut

Vahva kokemuksemme liiketoimintakriittisistä järjestelmistä, moniosaajuus ja vastuullinen, mutta ketterä toimintamallimme mahdollistavat turvallisen ja kustannustehokkaan kumppanuuden. Asiakkaan tilanteesta riippuen yhteistyö voidaan aloittaa missä tahansa It-hankkeen elinkaaren vaiheessa.

 

PalvelutLEGACYTODIGIKONSULTOINTI-PALVELUTDIGI-PALVELUIDENKEHITYSINTEGRAATIO-PALVELUTJATKUVUUS-PALVELUTTIETOTURVA-PALVELUTDUX IT-OMAISUUDENHALLINTA