IT-ylläpitäjä

Tehtäviisi kuuluvat yrityksen oman IT-infran suunnittelu, ylläpito ja kehitys sekä jatkuvan toimivuuden ja tietoturvallisuuden varmistaminen yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa. ICT-yksikkö ylläpitää sekä hallinnoi työasemia, palvelimia, toimipisteiden tietoverkkoja, sisäisiä palveluita sekä niiden välisiä verkkoyhteyksiä.  IT-ylläpitäjänä pääset näköalapaikalle ylläpitämään sekä kehittämään toimintaamme.

Toivomme, että sinulla on vähintään kahden vuoden kokemus IT-tukitehtävistä ja pidät ongelmien ratkomisesta. Tehtävässä pärjäämiseen tarvitset positiivista palveluasennetta sekä oma-aloitteisuutta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • kokemusta Windows-työasemaympäristöstä
  • kokemusta työasemien ja palvelimien asennuksista ja hallinnasta
  • kokemusta Active Directoryn hallinnasta ja ylläpidosta
  • PowerShell-perusosaamista
  • kokemusta Linux-palvelinten ylläpidosta
  • tietoliikenteen tuntemusta
  • innokasta asennetta ongelmien ratkaisemiseen

Valitulle hakijalle tehdään turvallisuusselvitys.

Miksi Netum?

Netum Oy on kasvava ja asiakassuuntautunut tietotekniikan palvelutoimittaja. Teemme digitaalisten palvelujen kehittämistä, tietoturvajärjestelmiä, tietojärjestelmien jatkuvia palveluja ja konsultointipalveluita.

Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja että meillä on mukavaa olla töissä. Pidämme mielellämme kiinni työntekijöistä, jotka haluavat kehittää itseään ja tarjoamme siihen mahdollisuuden.
Työvälineesi saat valita itse, toki huomioiden asiakasprojektien vaatimukset. Kulttuurimme on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään.
Työskentelet pääsääntöisesti toimistollamme Tampereen keskustassa. Yhteensä netumilaisia on yli 90 Helsingissä, Tampereella ja Porissa.

Otathan yhteyttä, jos tunnet mielenkiintoa tehtävää kohtaan ja sinusta tuntuu, että sopisit joukkoomme.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen  rekrytointi@netum.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Kimmo Koivisto, puh. 040 952 4242.