Senior/Lead Developer

Haemme Tampereen / Helsinkiin sovelluskehitystiimiimme

Senior/Lead Developeria

Tässä roolissa suunnittelet, kehität ja optimoit yhdessä tiimisi kanssa asiakkaamme web-pohjaisia palvelujamme. Osana vastuullista toimenkuvaasi varmistat, että kehitystyöt tehdään laadukkaasti noudattaen parhaita käytäntöjä ja arkkitehtuurilinjauksia. Osallistut myös käytännön toteutustyöhön osana ketteriä tiimejä ja tarvittaessa toimit mentorina toisille kehittäjille.

Odotamme sinulta

  • Vähintään 5 vuoden kokemusta selainpohjaisten palveluiden kehittämisestä JVM kielillä mm. Java, Clojure tai Scala
  • Osaamista oleellisista tekniikoista (mm. Spring, RxJS, REST, JSON, React, Angular)
  • Relaatio- ja oliotietokantaosaamista
  • Aktiivisuutta ja kykyä itsenäiseen ongelmanratkaisuun
  • Hyviä yhteistyötaitoa

Miksi Netum?

Netum Oy on kasvava ja asiakassuuntautunut tietotekniikan palvelutoimittaja. Tuotamme järjestelmien elinkaaripalveluita, ketteriä sovelluskehityspalveluita ja tietohallintojohdon konsultointipalveluita. Työilmapiirimme on rento ja yrityksessämme on matala organisaatio. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää itseäsi. Työaika on liukuva ja saat itse valita työvälineesi. Netumilaisia on jo 100 ja vietämme yhdessä kesäpäiviä, syyspäiviä ja pikkujouluja. Virkistyssetelit, lounasetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja hoitoturvavakuutus ovat käytössäsi.

Teemme töitä tiimeissä ja autamme toisiamme menestymään.

Netumilla pääset työskentelemään pitkäkestoisissa ja vakaissa projekteissa. Työskentelet pääsääntöisesti toimistollamme Tampereen tai Helsingin keskustassa.
Lisäksi voit hyödyntää etätyömahdollisuutta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 31.8.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@netum.fi.

Lisätietoa tehtävästä antavat Kalle Haviala, puhelinnumero 050 372 9097 ma 29.7. alkaen, ja Olli Savolainen 8.-10.7. ja 5.8. alkaen.