Truugo

EDI / XML -käyttöönotot nopeammin ja tehokkaammin

Truugo on helppokäyttöinen ja edullinen testausalusta omien testipenkkien ja dokumentaatioiden luomiseen sähköisille dokumenteille (EDIFACT, XML, Flat File), kuten verkkolaskuille. Erityisesti EDI/XML -käyttöönotoissa on tärkeää, että uudet kauppakumppanit voivat integroitua tehokkaasti. Mitä enemmän kauppakumppaneita tai järjestelmärajapintoja on, sitä enemmän Truugo säästää aikaa käyttöönottovaiheessa.

Virheiden korjaus helposti ja nopeasti itsepalveluna – säästät aikaa ja henkilöresursseja

Usein järjestelmän antaman virheilmoituksen perusteella on vaikeaa tai jopa mahdotonta paikantaa virhettä EDI/XML -aineistosta ilman vahvaa substanssi- ja teknisen tason osaamista.

Truugon avulla voit testata aineistosi itsepalveluna, ilman välikäsiä. Saat selkokielisen kuvauksen siitä, mitä muutoksia sähköisen aineistosi rakenne edellyttää. Truugo esittää aineistovirheet tarkasti rivikohtaisesti, jolloin virheet on helppo ja nopea korjata ilman laaja-alaista teknistä osaamista. Näin esimerkiksi aineiston tarkistaminen, virheiden paikantaminen ja korjaaminen onnistuu minuuteissa. Vieläkö haluat käyttää päiviä tai jopa viikkoja kauppakumppaneiden virheiden selvittelyyn?

Ethän myöskään aliarvioi datan laadun merkitystä tähdätessäsi prosessien automatisointiin! Truugo auttaa parantamaan aineistojen laatua kokonaisvaltaisesti sekä myös mahdollistaa ennakoivan palautteen tuleviin liiketoiminnallisiin tai lainsäädännöllisiin vaatimuksiin liittyen.

Netum

 

Truugo-palvelun käyttöönotto on helppoa ja vaivatonta

1. Rekisteröidy Truugo-palveluun luomalla sinne tunnukset.

2. Tutustu palveluun muutamien ilmaistestien avulla.

3. Tilaa meiltä oma Truugo-pilotti vaivattomasti avaimet käteen -ratkaisuna ilman sitoumuksia.

Netum

Ota yhteyttä ja etsimme sinulle parhaan IT-ratkaisun.

Juha Ikävalko
juha.ikavalko(at)netum.fi
p. +358 40 590 4523

Netum