Asiantuntevia palveluja koulutustoimialalle

Aina tarpeisiin sopivat digiratkaisut

‹ Toimialat

Sujuvampia palveluita korkeakouluille ja toisen asteen oppilaitoksille

Netumilla olemme kerryttäneet kokemusta ja asiantuntemusta kehittämällä opetustoimelle digitaalisia ratkaisuja jo yli vuosikymmenen ajan. Olemme toteuttaneet Peppi-opintohallintojärjestelmän ylläpito- ja kehityshankkeiden lisäksi muun muassa toiminnanohjausjärjestelmiä ja tiedolla johtamisen ratkaisuja. Tunnemme hyvin korkeakouluympäristöt ja korkeakoulujen IT-tarpeet, minkä ansiosta meillä on vahva kyvykkyys  asiakaslähtöiseen kehitystyöhön. Toimimme tiiviissä yhteistyössä tytäryhtiömme Studyo Oy:n kanssa.

Rakennetaan yhdessä toimivampia palveluita - viisaasti ja vastuullisesti!

 

 

Peppi-palvelut

Tarjoamme toimittajariippumatonta ja läpinäkyvää Peppi-palvelua. Toteutamme tytäryhtiömme Studyon kanssa parhaita, tietoturvallisia Peppi-ratkaisuja on-premiseen tai pilveen.

> Peppi-palvelut

Tiedolla johtaminen

Analytiikka, tietovarastot ja modernit raportointiratkaisut mahdollistavat intuition tukemisen ja auttavat tekemään parempia päätöksiä on liiketoiminta minkälaista hyvänsä.

> Data- ja analytiikkapalvelut

Integraatioratkaisut

Integraatiopalvelumme takaavat sen, että organisaatiosi tieto on käytössä aina oikeassa muodossa halutuissa järjestelmissä. Netumin integraatioratkaisut myös skaalautuvat toimintanne kasvaessa.

> Integraatioratkaisut

TAPAHTUMA

Datamatkalla webinaari 26.1.2023

Modernin data-alustan kehittämisen opit ja hyödyt LUT-yliopistossa.

TAPAHTUMA

Peppi-kehittäjäpäivät 5.-7.6.2023

Peppi-kehittäjäpäivät järjestetään kesäkuussa.

Mari Helenius
Asiakkuusjohtaja
Koulutustoimiala
050 564 4266
mari.helenius@netum.fi