Asiantuntevia palveluja koulutustoimialalle

Aina tarpeisiin sopivat digiratkaisut

‹ Toimialat

Sujuvampia palveluita korkeakouluille ja toisen asteen oppilaitoksille

Netumilla olemme kerryttäneet kokemusta ja asiantuntemusta kehittämällä opetustoimelle digitaalisia ratkaisuja jo yli vuosikymmenen ajan. Olemme toteuttaneet Peppi-opintohallintojärjestelmän ylläpito- ja kehityshankkeiden lisäksi muun muassa toiminnanohjausjärjestelmiä ja tiedolla johtamisen ratkaisuja. Tunnemme hyvin korkeakouluympäristöt ja korkeakoulujen IT-tarpeet, minkä ansiosta meillä on vahva kyvykkyys asiakaslähtöiseen kehitystyöhön. Toimimme tiiviissä yhteistyössä tytäryhtiömme Studyo Oy:n kanssa.

Rakennetaan yhdessä toimivampia palveluita - viisaasti ja vastuullisesti!

 

 

Kyberturvallisuus

Kokeneiden asiantuntijoidemme avulla varmistat, että oppilaitoksen tietoturva ja tietosuoja ovat asetettuja vaatimuksia ja toiminnan tarpeita vastaavalla tasolla.

> Kyberturvallisuus

Integraatioratkaisut

Toteutamme vaativia ja monipuolisia integraatioratkaisuja, kuten esimerkiksi Peppi-opintohallintojärjestelmästä Digivisioon. Integraatiopalvelumme takaavat sen, että organisaatiosi tieto on käytössä aina oikeassa muodossa halutuissa järjestelmissä.

> Integraatioratkaisut

Tiedolla johtaminen

Analytiikka, tietovarastot ja modernit raportointiratkaisut mahdollistavat intuition tukemisen ja auttavat tekemään parempia päätöksiä on liiketoiminta minkälaista hyvänsä.

> Data- ja analytiikkapalvelut

Peppi-palvelut

Tarjoamme toimittajariippumatonta ja läpinäkyvää Peppi-palvelua. Toteutamme tytäryhtiömme Studyon kanssa parhaita, tietoturvallisia Peppi-ratkaisuja on-premiseen tai pilveen.

> Peppi-palvelut

OPPAAT

Lataa uudistettu Tiedolla johtamisen oppaamme!

Tiedolla johtaminen on edellytys organisaation tehokkaalle toiminnalle. Miten päästä ketterästi liikkeelle?

Mari Helenius
Asiakkuusjohtaja
Koulutustoimiala
050 564 4266
mari.helenius@netum.fi