Netum sijoituskohteena

Miksi sijoittaa Netumiin

Netum on viisas muutoksen tekijä ja luotettava digipalvelukumppani, joka rakentaa toimivaa ja turvallista digitaalista yhteiskuntaa.

Yhtiö tarjoaa asiakkailleen juuri heidän tarpeisiinsa sopivimmat ratkaisut ja toteuttaa ne tehokkaasti – olemassa olevat IT-varannot huomioiden ja uusinta osaamista käyttäen.

Netumilla on paljon pitkäkestoisia julkisen sektorin asiakkuuksia, ja yhtiö hakee lisäkasvua julkishallinnon tehostamishankkeista sekä uusista yritysasiakkaista.

Netumin tavoitteena on jatkaa kannattavaa kasvuaan ja saavuttaa vuosittain vähintään 14 prosentin liikevoitto ennen liikearvon poistoja (EBITA). Netumin tavoitteena on saavuttaa 50 miljoonan euron liikevaihto vuoteen 2025 mennessä.

 

1.

Digitalisaatio, vihreä siirtymä ja kyberuhkien kasvu tukevat Netumin liiketoiminnan kehitystä

4.

Netum tarjoaa ketterästi laajan valikoiman IT-alan palveluita suunnittelusta toteutukseen sekä jatkuvaan tukeen ja ylläpitoon.

2.

Netum on osoittanut kykynsä kasvaa kannattavasti sekä orgaanisesti että epäorgaanisesti.

5.

Yhtiön työntekijät ovat kokeneita, ja heillä on laaja-alaista kokemusta IT-projektien ja muutoshankkeiden suunnittelusta ja toteuttamisesta.

3.

Netumin asiakassuhteet ovat tavallisesti pitkäkestoisia ja asiakkaat erittäin tyytyväisiä.

6.

Vastuullisuus työnantajana ja hyvä työilmapiiri tukevat tehokasta rekrytointia ja henkilöstön matalaa vaihtuvuusastetta.