Johdon liiketoimet

Netum Group Oyj:n johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä tulee noudattaa alla olevia Markkinoiden väärinkäyttöasetuksen ((EU) N:o 596/2014, ”MAR”) mukaisia ohjeita liiketoimien ilmoittamisessa.

Yhtiön johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä on ilmoitettava yhtiön rahoitusvälineillä omaan lukuunsa tehdyt liiketoimet sekä yhtiölle että Finanssivalvonnalle viipymättä ja viimeistään kolmen (3) työpäivän kuluessa liiketoimen toteuttamisen jälkeen. Ilmoitus on tehtävä sähköpostitse lyhyen määräajan vuoksi. Netum Group Oyj julkaisee johdon liiketoimi-ilmoituksen yhtiötiedotteena viipymättä ilmoituksen vastaanotettuaan.

Ohje johdon liiketoimi-ilmoituksen tekemiseen

  1. Täytä liiketoimi-ilmoituslomake

https://www.finanssivalvonta.fi/globalassets/fi/paaomamarkkinat/liikkeeseenlaskijat-ja-sijoittajat/johtohenkiloiden-liiketoimet/managerstransactionsform_fi.pdf

HUOM! Tallenna lomake omalle koneellesi painamalla hiiren kakkospainiketta lomakkeen linkin päällä ja valitse ”tallenna nimellä/save as”. Hyväksy tarvittaessa JavaScript-ominaisuus Options-painikkeesta.

Lomakkeen täyttämistä varten tarvitset seuraavat tiedot:

Netum Group Oyj:n LEI-tunnus 74370035IA2N1S9R5B86
Netum Group Oyj:n osakkeen kaupankäyntitunnus NETUM
Netum Group Oyj:n osakkeen ISIN-tunnus FI4000390943

 

  1. Lähetä täytetty lomake sähköpostin liitteenä Finanssivalvonnalle ja Netum Group Oyj:lle
  • Lähetys Finanssivalvonnalle:
  • Lähetys Netum Group Oyj:lle:
    • Lähetä lomake osoitteeseen johdonkaupat@netum.fi
    • Merkitse sähköpostiin puhelinnumero, josta sinut tavoittaa, jos yhtiöllä on ilmoituksesta kysyttävää.

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä talousjohtaja Pekka Leväseen.

Lisätietoja johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimi-ilmoituksiin liittyvästä sääntelystä saat Finanssivalvonnan sivuilta.