Laajaa digipalveluosaamista Valtionhallinnolle

Aina tarpeisiin sopivat digiratkaisut

‹ Toimialat

Pitkäaikaista kehittämistyötä Valtionhallinnossa

Netumilla on pitkät perinteet ja vahvaa osaamista vaativista ja yhteiskunnallisesti merkittävistä tietotekniikkahankkeista. Olemme Hanselin sopimustoimittaja ja tehneet yhteistyötä eri valtionhallinnon organisaatioiden kanssa yli 20 vuoden ajan, aivan yhtiön perustamisesta lähtien. Tehtävänämme on mahdollistaa hyvinvoivan ja digitaalisen yhteiskunnan huominen. Haluamme auttaa asiakkaitamme digitaalisessa transformaatiossa toteuttamalla kestäviä digiratkaisuja huolehtien ratkaisujen elinkaaresta ja vaikuttavuudesta. Muutosta ymmärtämällä, laajalla osaamisella ja hyvällä tekemisen asenteella pystymme tarjoamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiin sopivat ratkaisut sekä toteuttamaan ne tehokkaasti ja sujuvasti. Rakennetaan yhdessä toimivampia palveluita - viisaasti ja  vastuullisesti!

 

 

Tiedolla johtaminen

Analytiikka, tietovarastot ja modernit raportointiratkaisut mahdollistavat intuition tukemisen ja auttavat tekemään parempia päätöksiä on liiketoiminta minkälaista hyvänsä.

> Data- ja analytiikkapalvelut

Digipalvelut

Me Netumilla teemme pitkälle räätälöityjä sovelluksia asiakkaan tarpeet ja toimintaympäristö huomioiden. Meiltä saat digipalvelut konseptista toteutukseen ja tukea myös ylläpitoon.

> Digipalvelut

Johdon konsultointi

Konsultoinnista saat selkeyttä ja suuntaa digitalisaation valmiuksien ja varantojen edistämiseen sekä liiketoimintamuutosten toteuttamiseen teknologian avulla – ihmistä unohtamatta.

> Johdon konsultointi

Kyberturvallisuus

Kokeneet asiantuntijamme auttavat valitsemaan ne turvallisuusratkaisut, joiden avulla yrityksesi arki sujuu luotettavasti digitaalisen turvallisuuden vaatimusten mukaisesti.

> Kyberturvallisuuspalvelut

OPPAAT

Lataa uudistettu Tiedolla johtamisen opas!

Yritykset menettävät miljoonia euroja ja häviävät kymmeniä kauppoja sen vuoksi, että eivät pysty hyödyntämään tietoa, joka heillä jo on. Datasta pitäisi saada arvoa, mutta miten?

OPPAAT

Green design -opas julkaistu!

Me Netumilla haluamme edistää vastuullista digitaalista kehittämistä. Oppaan luettuasi ymmärrät miksi ja miten suunnitellaan vihreästi.

TAPAHTUMAT

Valtio Expo 7.5.2024

Tapaa meidät Valtio Expossa toukokuussa!

Timo Kiiskinen
Asiakkuusjohtaja
Valtionhallinto
0400 314 469
timo.kiiskinen@netum.fi