Luotettavia digipalveluja
SOTE-toimialalle

Aina tarpeisiin sopivat digiratkaisut

‹ Toimialat

Huippuosaamista hyvinvointialueiden toimivan arjen kehittämiseen ja varmistamiseen

SOTE-uudistus, digitalisaatio, tiedolla johtamisen tarpeet, tietoturvan haasteet sekä kasvavat kustannukset ovat luoneet lukuisia kehitystarpeita ja haasteita arjen sujuvuuteen sote-alalla. Meidän supervoimamme on muutoksen ymmärtäminen ja toimimmekin luottokumppanina jo useille sote-palveluiden tuottajille. Meillä on merkittäviä puitejärjestelyitä muun muassa Kuntien Tiera Oy:n, Istekki Oy:n, 2M-IT Oy:n ja LapIT Oy:n kanssa.

Uudistamme hyvinvointialueiden toimintamalleja ja digitalisoimme palveluprosesseja toimivan arjen kehittämiseen ja varmistamiseen. Laajalla osaamisella ja hyvällä tekemisen asenteella pystymme tarjoamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiin sopivat ratkaisut sekä toteuttamaan ne tehokkaasti ja sujuvasti.  Kehitetään yhdessä toimivampia ja vaikuttavampia palveluita - viisaasti ja vastuullisesti!

 

Tiedolla johtaminen

Analytiikka, tietovarastot ja modernit raportointiratkaisut mahdollistavat intuition tukemisen ja auttavat tekemään parempia ja vaikuttavampia päätöksiä.

> Data- ja analytiikkapalvelut

Johdon konsultointi

Konsultoinnista saat selkeyttä ja suuntaa digitalisaation valmiuksien ja varantojen edistämiseen sekä liiketoimintamuutosten toteuttamiseen teknologian avulla – ihmistä unohtamatta.

> Johdon konsultointi

Kyberturvallisuus

Kokeneet ja pätevät asiantuntijamme auttavat valitsemaan ne turvallisuusratkaisut, joiden avulla organisaatiosi arki sujuu luotettavasti digitaalisen turvallisuuden vaatimusten mukaisesti.

> Kyberturvallisuuspalvelut

OPPAAT

Green design -opas julkaistu!

Me Netumilla haluamme edistää vastuullista digitaalista kehittämistä. Oppaan luettuasi ymmärrät miksi ja miten suunnitellaan vihreästi.

TAPAHTUMAT

DigiSote 22.11.2023

Olemme mukana DigiSote 2023 -tapahtumassa Helsingissä 22.11.2023.

TAPAHTUMAT

Public Sector Executive 26.3.2024

OPPAAT

Lataa uudistettu Tiedolla johtamisen opas!

Yritykset menettävät miljoonia euroja ja häviävät kymmeniä kauppoja sen vuoksi, että eivät pysty hyödyntämään tietoa, joka heillä jo on. Datasta pitäisi saada arvoa, mutta miten?

Patrik Uhinki
Asiakkuusjohtaja
SOTE ja hyvinvointialueet
040 557 7251
patrik.uhinki@netum.fi