Luotettavia digipalveluja
Kunta- ja SOTE -toimialoille

Aina tarpeisiin sopivat digiratkaisut

‹ Toimialat

Huippuosaamista kuntien ja hyvinvointialueiden toimivan arjen kehittämiseen ja varmistamiseen

Netumilla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista ja yhteistyöstä julkisen sektorin kanssa. SOTE-uudistus, digitalisaatio, tiedolla johtamisen tarpeet, tietoturvan haasteet, IT-laiteomaisuuden hallinta sekä kasvavat kustannukset ovat luoneet lukuisia kehitystarpeita ja haasteita arjen sujuvuuteen. Me Netumilla ymmärrämme muutostarpeet, ja toimimmekin luottokumppanina jo useille kunnille ja sote-palveluiden tuottajille. Meillä on merkittäviä puitejärjestelyitä muun muassa Kuntien Tiera Oy:n, Istekki Oy:n, 2M-IT Oy:n ja LapIT Oy:n kanssa.

Laajalla osaamisella ja hyvällä tekemisen asenteella pystymme tarjoamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiin sopivat ratkaisut sekä toteuttamaan ne tehokkaasti ja sujuvasti. Rakennetaan ja kehitetään yhdessä toimivampia palveluita - viisaasti ja  vastuullisesti!

 

Kyberturvallisuus

Kokeneet ja pätevät asiantuntijamme auttavat valitsemaan ne turvallisuusratkaisut, joiden avulla organisaatiosi arki sujuu luotettavasti digitaalisen turvallisuuden vaatimusten mukaisesti.

> Kyberturvallisuuspalvelut

Tiedolla johtaminen

Analytiikka, tietovarastot ja modernit raportointiratkaisut mahdollistavat intuition tukemisen ja auttavat tekemään parempia päätöksiä on liiketoiminta minkälaista hyvänsä.

> Data- ja analytiikkapalvelut

Johdon konsultointi

Konsultoinnista saat selkeyttä ja suuntaa digitalisaation valmiuksien ja varantojen edistämiseen sekä liiketoimintamuutosten toteuttamiseen teknologian avulla – ihmistä unohtamatta.

> Johdon konsultointi

KYBERTURVALLISUUS

Kyberturvallisuuden 360° tilannekuva

Tarjoamme laadukasta ja kokonaisvaltaista kyberturvallisuuden nykytilan arviointia helposti ja kustannustehokkaasti. Kun organisaatiosi kyberturvallisuuden taso vastaa asetettuja vaatimuksia ja toimintasi tarpeita, pystyt ennakoimaan, et ainoastaan reagoimaan. Tartu tilaisuuteen ja kysy lisää!

OPPAAT

Green design -opas julkaistu!

Me Netumilla haluamme edistää vastuullista digitaalista kehittämistä. Oppaan luettuasi ymmärrät miksi ja miten suunnitellaan vihreästi.

TAPAHTUMAT

DigiSote 22.11.2023

Olemme mukana DigiSote 2023 -tapahtumassa Helsingissä 22.11.2023.

Marita Hämeenoja
Asiakkuusjohtaja
Kunta- ja SOTE -toimiala
040 722 8469
marita.hameenoja@netum.fi