Luotettavia digipalveluja
Kunta- ja SOTE -toimialoille

Aina tarpeisiin sopivat digiratkaisut

‹ Toimialat

Huippuosaamista kuntien ja hyvinvointialueiden toimivan arjen kehittämiseen ja varmistamiseen

Netumilla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista ja yhteistyöstä julkisen sektorin kanssa. SOTE-uudistus, digitalisaatio, tiedolla johtamisen tarpeet, tietoturvan haasteet, IT-laiteomaisuuden hallinta sekä kasvavat kustannukset ovat luoneet lukuisia kehitystarpeita ja haasteita arjen sujuvuuteen. Me Netumilla ymmärrämme muutostarpeet, ja toimimmekin luottokumppanina jo useille kunnille ja sote-palveluiden tuottajille. Meillä on merkittäviä puitejärjestelyitä muun muassa Kuntien Tiera Oy:n, Istekki Oy:n, 2M-IT Oy:n ja LapIT Oy:n kanssa.

Laajalla osaamisella ja hyvällä tekemisen asenteella pystymme tarjoamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiin sopivat ratkaisut sekä toteuttamaan ne tehokkaasti ja sujuvasti. Rakennetaan ja kehitetään yhdessä toimivampia palveluita - viisaasti ja  vastuullisesti!

 

Kyberturvallisuus

Kokeneet ja pätevät asiantuntijamme auttavat valitsemaan ne turvallisuusratkaisut, joiden avulla organisaatiosi arki sujuu luotettavasti digitaalisen turvallisuuden vaatimusten mukaisesti.

> Kyberturvallisuuspalvelut

Tiedolla johtaminen

Analytiikka, tietovarastot ja modernit raportointiratkaisut mahdollistavat intuition tukemisen ja auttavat tekemään parempia päätöksiä on liiketoiminta minkälaista hyvänsä.

> Data- ja analytiikkapalvelut

Johdon konsultointi

Konsultoinnista saat selkeyttä ja suuntaa digitalisaation valmiuksien ja varantojen edistämiseen sekä liiketoimintamuutosten toteuttamiseen teknologian avulla – ihmistä unohtamatta.

> Johdon konsultointi

TAPAHTUMA

ATK-päivät 22.-24.5.2023

Tule tapaamaan meitä Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päiville 22.–24.5.2023 Turun messukeskukseen.

TAPAHTUMA

Tietojohtamisen verkostopäivät 28.-29.9.2023

Osallistumme Kuopiossa järjestettäville Tietojohtamisen verkostopäiville.

TAPAHTUMAT

DigiSote 22.11.2023

Olemme mukana DigiSote 2023 -tapahtumassa Helsingissä 22.11.2023.

Marita Hämeenoja
Asiakkuusjohtaja
Kunta- ja SOTE -toimiala
040 722 8469
marita.hameenoja@netum.fi