Vastuullisuuspalvelut

Vihreästi suunniteltu on viisaasti tehty

Vihreiden digitaalisten palveluiden edelläkävijä

Tiesitkö, että design- eli suunnitteluvaiheessa päätetään jopa 80 % tuotteen ympäristövaikutuksista?* Digipalveluiden räjähdysmäinen kehitys on kasvattanut myös niiden ympäristövaikutuksia. Matkalla kohti vastuullisempia digipalveluja pienilläkin muutoksilla on mahdollista saada aikaan suuria vaikutuksia. Vihreästi suunniteltu ja toteutettu palvelu on kustannustehokas valinta pitkälle tulevaisuuteen – se on viisaasti tehty.

*Lähde: Euroopan komissio, Sustainable Product Policy (2020)

Netumin Green Design -palvelut

Onko organisaatiossasi tahtotila ja tarve ottaa käyttöön vastuullisempia toimintatapoja? Haluatko kehittää digipalveluita ja hyödyntää dataa tavalla, joka on sekä tehokasta että ekologisesti ja sosiaalisesti kestävää? Netumin Green Design -palvelut tarjoavat ratkaisuja vastuullisempaan liiketoimintaan sekä käytännönläheisiä työkaluja ja menetelmiä vastuullisen suunnittelun ja kehityksen tueksi.

Green Design -arviointi

Autamme organisaatioita arvioimaan sekä olemassa olevien palveluiden että suunnitelmien vastuullisuutta jo ennen toteutusta.

Green Design -työpaja

Työpajoissa keskitytään vastuullisuusnäkökulmien huomioimiseen suunnittelussa, olipa kyseessä sitten kokonaan uuden palvelun muotoilu tai entisen käyttöliittymän kohennus.

Green Design -tiekartta

Luomme tiekartan, jossa määritellään organisaation vastuullisen suunnittelun konkreettiset tavoitteet ja toimenpiteet.

Green Design -koulutus

Koulutusten avulla vastuullisen suunnittelun periaatteita ja toimintatapoja voidaan tehdä tutuksi paitsi suunnittelijoille, myös koko organisaatiolle.

Vihreä konsultointi

Vihreä konsultointi on jatkuva palvelu, jossa konsultti on yrityksen käytettävissä säännöllisesti projektin eri vaiheissa tarpeen mukaan.

TESTI

Vihermittari digitaalisen vihreyden arviointiin

Testaa organisaatiosi vihreys Netumin vihermittarilla!

Päivi Yli-Olli
Head of Design
digitaaliset palvelut
040 757 5434
paivi.yli-olli@netum.fi

Mikko Satama
yritysarkkitehti
050 372 5510
mikko.satama@netum.fi