Toimialat

Aina asiakkaiden tarpeisiin sopivat ratkaisut - viisaasti ja vastuullisesti

Haluamme olla asiakkaillemme muutoksen ja vastuullisen digikehityksen mahdollistaja sekä luotetuin digikumppani - toimialasta riippumatta. Kokemuksemme lukuisten eri toimialojen projekteista niin julkisella kuin yksityisellä puolella ovat luoneet asiantuntijoillemme kattavan osaamisen, minkä ansiosta he osaavat tarjota kulloiseenkin tilanteeseen ja ongelmaan soveltuvia tarkoituksenmukaisia ratkaisuja. Kuuntelemme, tuemme, hyödynnämme vanhaa ja huolehdimme huomisesta.

Olemme monille organisaatioille juuri sopivan kokoinen toimija, ei liian pieni eikä liian suuri. Yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista on kasvattanut meistä yhden alan asiantuntevimmista ja osaavimmista palvelutaloista. Sopiva koko ja matala organisaatio mahdollistaa ketterät toimintatavat ja erinomaisen palvelunlaadun. NPS-arvomme on 61 (12/2023).

Palvelumme on ISO 27001 -sertifioitu

Lukuisat Netumin asiakkaat käsittelevät kriittisiä ja salassa pidettäviä tietoja kuten esimerkiksi terveydenhuolto-, ICT- ja sovelluspalvelut sekä julkishallinto. Varmistaaksemme ja todistaaksemme tietoturvaosaamisemme, olemme sertifioineet toimintamme kansainvälisesti tunnustetun tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän ISO/IEC 27001 -standardin mukaisesti.

Palvelut

Aina asiakkaiden tarpeisiin sopivat ratkaisut.

Asiakkaat

Haluamme olla alan luotetuin digikumppani.

Pysy ajan tasalla

Ajankohtaisia uutisia, blogeja ja asiakastarinoita.