Netum työnantajana

Yli 400 netumilaista ympäri Suomen

Konttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Jyväskylässä, Hämeenlinnassa, Kuopiossa ja Oulussa. Todellisuudessa meitä netumilaisia on kuitenkin etätöissä ympäri Suomen. Meillä työntekijät saavat itse valita, haluavatko tehdä töitä konttorilta vai etänä. Suurin osa meistä hyödyntää kumpaakin mahdollisuutta. Lue lisää työkulttuuristamme!

Työkulttuuri ja edut

Haluamme mahdollistaa jatkuvan oppimisen ja niinpä jokainen netumilainen voi käyttää 6% työajastaan osaamisen kehittämiseen. Asiakasprojekteissamme pääset sopivasti haastamaan itseäsi uusien teknologioiden ja menetelmien parissa. Erilaiset kerhot ja tietoiskut tarjoavat myös mahdollisuuden yhdessä oppimiseen.

close

Netumilla on mutkaton meininki ja matala organisaatio. Luotamme ihmisiin ja haluamme että meillä on mukavaa olla töissä. Joustavat työajat, etätyömahdollisuudet ja hyvät työvälineet ovat meille arkipäivää. Arvostamme myös vapaa-aikaa eli elämä ei ole pelkkää työntekoa.

close

Meille yksi tärkeimmistä asioista on työkavereiden auttaminen ja rento ilmapiiri. Vietämme yhdessä erilaisia tiimipäiviä, ja koko firman juhlia useamman kerran vuodessa. Pieniä harrasteporukoita löytyy ja voit myös perustaa niitä itse.

close

Netumilaisilla on käytössä työterveyden lisäksi laaja vapaa-ajan ryhmävakuutus ja työkykyvakuutus. Lisäksi meiltä löytyy lounasetu, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työmatkaetu ja polkupyöräetu.

close

Haluamme olla alan halutuin työyhteisö

Tavoitteenamme on kehittyä alan halutuimmaksi työyhteisöksi, henkilöstömme toiveita ja ideoita kuunnellen. 93 % työntekijöistämme sanoo, että Netum on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

"Työkaverit ja yrityskulttuuri ylipäätään tekee Netumista mahtavan paikan olla töissä."

Etkö löytänyt etsimääsi?

Mikäli ilmoitetuissa paikoissa ei ollut sinulle sopivaa työnkuvaa, voit myös jättää avoimen hakemuksen.