Luotettavia digipalveluja
kuntatoimialalle

Aina tarpeisiin sopivat digiratkaisut

‹ Toimialat

Viisaat ratkaisut kuntien ja kaupunkien toimivaan arkeen

Netumilla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista ja yhteistyöstä julkisen sektorin kanssa. Digitalisaatio, tiedolla johtamisen tarpeet, tietoturvan haasteet sekä kasvavat kustannukset ovat luoneet lukuisia kehitystarpeita ja haasteita kuntien arjen sujuvuuteen. Tehtävänämme on auttaa näissä haasteissa ja mahdollistaa hyvinvoivan ja digitaalisen yhteiskunnan huominen. Toimimme luottokumppanina jo useille kunnille ja meillä on merkittäviä puitejärjestelyitä muun muassa Kuntien Tiera Oy:n, Istekki Oy:n ja LapIT Oy:n kanssa.

Uudistamme kuntien ja kaupunkien toimintamalleja ja digitalisoimme palveluprosesseja toimivan arjen kehittämiseen ja varmistamiseen. Muutosta ymmärtämällä, laajalla osaamisella ja hyvällä tekemisen asenteella pystymme tarjoamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiin sopivat ratkaisut sekä toteuttamaan ne tehokkaasti ja sujuvasti. Kehitetään yhdessä toimivampia ja vaikuttavampia palveluita - viisaasti ja vastuullisesti!

Tiedolla johtaminen

Analytiikka, tietovarastot ja modernit raportointiratkaisut mahdollistavat intuition tukemisen ja auttavat tekemään parempia ja vaikuttavampia päätöksiä.

> Data- ja analytiikkapalvelut

Integraatioratkaisut

Meillä on kokemusta vaativien ja monipuolisten integraatioratkaisujen toteuttamisesta. Integraatiopalvelumme takaavat sen, että organisaatiosi tieto on käytössä aina oikeassa muodossa halutuissa järjestelmissä.

> Integraatioratkaisut

Johdon konsultointi

Konsultoinnista saat selkeyttä ja suuntaa digitalisaation valmiuksien ja varantojen edistämiseen sekä liiketoimintamuutosten toteuttamiseen teknologian avulla – ihmistä unohtamatta.

> Johdon konsultointi

Kyberturvallisuus

Kokeneet ja pätevät asiantuntijamme auttavat valitsemaan ne turvallisuusratkaisut, joiden avulla organisaatiosi arki sujuu luotettavasti digitaalisen turvallisuuden vaatimusten mukaisesti.

> Kyberturvallisuuspalvelut

OPPAAT

Green design -opas julkaistu!

Me Netumilla haluamme edistää vastuullista digitaalista kehittämistä. Oppaan luettuasi ymmärrät miksi ja miten suunnitellaan vihreästi.

OPPAAT

Lataa uudistettu Tiedolla johtamisen opas!

Yritykset menettävät miljoonia euroja ja häviävät kymmeniä kauppoja sen vuoksi, että eivät pysty hyödyntämään tietoa, joka heillä jo on. Datasta pitäisi saada arvoa, mutta miten?

TAPAHTUMAT

Public Sector Executive 26.3.2024

Eija Mattsson
Asiakkuusjohtaja
kunnat ja kaupungit
0400 501 496
eija.mattsson@netum.fi