Digipalvelut

Kattavat ja asiantuntevat digipalvelut tehostamaan liiketoimintaasi

Kattavat ja asiantuntevat digipalvelut palvelumuotoilusta toteutukseen ja ylläpitoon saakka

Autamme asiakkaitamme kehittämään digitaalista liiketoimintaa vastuullisesti ja turvallisesti. Erikoisalaamme ovat vaativat järjestelmäprojektit, ja tunnemme erilaiset ohjelmistotekniikan menetelmät, teknologiat ja pilvipalvelut. Meiltä saat myös tiimiisi yksittäisen tai useamman kokeneen asiantuntijan.

Asiantuntija käyttöösi

Onko tarpeena uusi järjestelmä, palvelu vai kenties tuki legacy-järjestelmän ylläpitoon ja jatkokehitykseen? Meiltä saat digipalvelut konseptista toteutukseen ja tukea myös ylläpitoon. Vai tarvitsetko asiantuntijoita kehittämään uutta järjestelmää? Netumin asiantuntija voi tarvittaessa tulla organisaation tiloihin paikan päälle työskentelemään. Tämä helpottaa ja nopeuttaa tiedonvaihtoa ja tuo organisaatioon uutta näkemystä talon ulkopuolelta.

Kokemuksemme lukuisten eri toimialojen projekteista niin julkisella kuin yksityisellä puolella ovat luoneet asiantuntijoillemme kattavan osaamisen, minkä ansiosta he osaavat tarjota kulloiseenkin tilanteeseen ja ongelmaan soveltuvia tarkoituksenmukaisia ratkaisuja. Vuosien kokemuksen ansiosta karikoilta vältytään ja erilaajuiset projektit onnistuvat palvelumuotoilusta toteutukseen ja ylläpitoon saakka – järkevin kustannuksin.

Miten hyödyt Digipalveluistamme?

  • Saat riveihisi alan kokeneet huippuasiantuntijat
  • Voit ostaa myös koko projektin palvelumuotoilusta toteutukseen ja ylläpitoon saakka.
  • Hallitsemme ketterät menetelmät ja DevOps-mallin
  • Hallitsemme open source- ja pilviteknologiat.
  • Teemme töitä joustavasti, asiakaslähtöisesti ja hyvällä fiiliksellä.
  • Legacy to digi -filosofiamme mukaan pyrimme aina hyödyntämään olemassa olevaa IT-varantoasi.

Luotettu digikumppani

Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme tukevat organisaatiotasi kaikissa muutoksen vaiheissa ja auttavat toteuttamaan muutoksen käytännössä. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita.

Tarjoamme osaamista ja kokemusta myös Peppi-järjestelmän käyttöönottoon, ylläpitoon ja kehittämiseen. Toteutamme yhteistyökumppanimme Studyon kanssa parhaita, tietoturvallisia Peppi-ratkaisuja on-premiseen tai pilveen.

”Yhteistyö Netumin kanssa sujui joustavasti ja hyvällä meiningillä”

Joni Nisula, Tietohallintosuunnittelija, Helsingin seurakuntayhtymä

Digipalveluiden kehittäminen

Me Netumilla teemme pitkälle räätälöityjä sovelluksia asiakkaan tarpeet ja toimintaympäristö huomioiden. Meillä on kokemusta niin järeistä julkishallinnon järjestelmistä kuin yritykselle ketterästi kehitetyistä järjestelmistä.

Asiantuntijamme ovat kysyttyjä ja kokeneita IT-alan ammattilaisia: he tuntevat hyvin vanhat tekniikat ja hallitsevat uudet teknologiat olipa kyse sitten kaupallisista teknologioista tai open source -vaihtoehdoista. Kestävä ohjelmistokehitys, mikroarkkitehtuurit ja agile-menetelmät ovat käytössä päivittäin. Netumin asiantuntijoiden avulla laitat organisaatiosi teknologian töihin luomaan uutta bisnestä tai tehostamaan nykyistä toimintaa.

BLOGI

Käyttäjän ääni kuuluviin

Netumin design-tiimi keskittyy käyttökokemussuunnitteluun

ASIAKASTARINA

EURA 2021-järjestelmä

EU:n alue- ja rakennepolitiikan rahastojen hankkeiden hallinnointiin tarkoitetun EURA-järjestelmän kautta kulkee miljardeja euroja hankerahoitusta sitä hakeneille yrityksille ja organisaatioille. EURA vaikuttaa suoraan Suomen elinkeinoelämään ja aluekehitykseen, ja siksi järjestelmää kehitetään tiiviissä asiantuntijayhteistyössä Netumin ja työ- ja elinkeinoministeriön kesken.

TAPAHTUMAT

Kuntamarkkinat 14.-15.9.2022

Tule tapaamaan meitä osastolle OB4 ja kuuntelemaan tietoiskujamme Kuntamarkkinoille!

Teknologiat

Kalle Haviala
johtaja
digitaaliset palvelut
050 372 9097
kalle.haviala@netum.fi