Digipalvelut

Kattavat ja asiantuntevat digipalvelut tehostamaan liiketoimintaasi

Kattavat ja asiantuntevat digipalvelut palvelumuotoilusta toteutukseen ja ylläpitoon saakka

Autamme asiakkaitamme kehittämään digitaalista liiketoimintaa vastuullisesti ja turvallisesti. Erikoisalaamme ovat vaativat järjestelmäprojektit, ja tunnemme erilaiset ohjelmistotekniikan menetelmät, teknologiat ja pilvipalvelut. Meiltä saat myös tiimiisi yksittäisen tai useamman kokeneen asiantuntijan.

Asiantuntija käyttöösi

Onko tarpeena uusi järjestelmä, palvelu vai kenties tuki legacy-järjestelmän ylläpitoon ja jatkokehitykseen? Meiltä saat digipalvelut konseptista toteutukseen ja tukea myös ylläpitoon. Vai tarvitsetko asiantuntijoita kehittämään uutta järjestelmää? Netumin asiantuntija voi tarvittaessa tulla organisaation tiloihin paikan päälle työskentelemään. Tämä helpottaa ja nopeuttaa tiedonvaihtoa ja tuo organisaatioon uutta näkemystä talon ulkopuolelta.

Kokemuksemme lukuisten eri toimialojen projekteista niin julkisella kuin yksityisellä puolella ovat luoneet asiantuntijoillemme kattavan osaamisen, minkä ansiosta he osaavat tarjota kulloiseenkin tilanteeseen ja ongelmaan soveltuvia tarkoituksenmukaisia ratkaisuja. Vuosien kokemuksen ansiosta karikoilta vältytään ja erilaajuiset projektit onnistuvat palvelumuotoilusta toteutukseen ja ylläpitoon saakka – järkevin kustannuksin.

Miten hyödyt Digipalveluistamme?

  • Saat riveihisi alan kokeneet huippuasiantuntijat
  • Voit ostaa myös koko projektin palvelumuotoilusta toteutukseen ja ylläpitoon saakka.
  • Hallitsemme ketterät menetelmät ja DevOps-mallin
  • Hallitsemme open source- ja pilviteknologiat.
  • Teemme töitä joustavasti, asiakaslähtöisesti ja hyvällä fiiliksellä.
  • Filosofiaamme kuuluu toimia viisaasti ja vastuullisesti ja pyrimme aina hyödyntämään olemassa olevaa IT-varantoasi.

Luotettu digikumppani

Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme tukevat organisaatiotasi kaikissa muutoksen vaiheissa ja auttavat toteuttamaan muutoksen käytännössä. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita.

Tarjoamme osaamista ja kokemusta myös Peppi-järjestelmän käyttöönottoon, ylläpitoon ja kehittämiseen. Toteutamme yhteistyökumppanimme Studyon kanssa parhaita, tietoturvallisia Peppi-ratkaisuja on-premiseen tai pilveen.

Green Design -opas  julkaistu!

Me Netumilla haluamme edistää vastuullista digitaalista kehittämistä. Oppaan luettuasi ymmärrät miksi ja miten suunnitellaan vihreästi.

Digipalveluiden kehittäminen

Me Netumilla teemme pitkälle räätälöityjä sovelluksia asiakkaan tarpeet ja toimintaympäristö huomioiden. Meillä on kokemusta niin järeistä julkishallinnon järjestelmistä kuin yritykselle ketterästi kehitetyistä järjestelmistä.

Asiantuntijamme ovat kysyttyjä ja kokeneita IT-alan ammattilaisia: he tuntevat hyvin vanhat tekniikat ja hallitsevat uudet teknologiat olipa kyse sitten kaupallisista teknologioista tai open source -vaihtoehdoista. Kestävä ohjelmistokehitys, mikroarkkitehtuurit ja agile-menetelmät ovat käytössä päivittäin. Netumin asiantuntijoiden avulla laitat organisaatiosi teknologian töihin luomaan uutta bisnestä tai tehostamaan nykyistä toimintaa.

BLOGI

Laadukas UX = vihreä UX

Oletko sinäkin tietämättäsi vihreä? Monet hyvän designin periaatteet edistävät palvelun tehokasta käyttöä, ja sitä mukaa myös vihreyttä.

BLOGI

Netum toteutti mittareiden arvioinnit kestävämpien ICT-hankintojen tukemiseen

MitVidi-hankkeen tavoitteena oli luoda mittareita kestävämpien ICT-hankintojen tukemiseen.

ASIAKASTARINA

Case KEHA-keskus

Netum rakensi KEHA-keskukselle modernin, pilvipohjaisen integraatioratkaisun. YA-Broker siirtää tiedot eri järjestelmien välillä automaattisesti, vailla inhimillisten virheiden riskiä.

BLOGI

Vastuuloikka on uusi digiloikka

Vastuullisuus vaatii yhteistä panostusta. Yksittäinenkin vihreydestä innostunut suunnittelija voi muuttaa ratkaisevasti työpaikkansa työtapoja ja kulttuuria.

BLOGI

Haluamme ravistella digipalvelualaa kohti vihreämpiä toimintamalleja

Haluanne tulla tunnetuksi digitaalisten palveluiden vihreänä kehittäjänä ja edelläkävijänä Suomessa.

Teknologiat

Kumppanit

Netumiin kuuluva Cerion on ollut Microsoftin kumppani vuodesta 2006.
Olemme saavuttaneet Microsoft Gold -kumppanuuden nyt myös Cloud Platform -osa-alueella. Tämä siis aikaisemman Gold Data Analytics:in lisäksi.

Olemme päässeet tähän pisteeseen pitkäjänteisen työn, kouluttautumisen ja käytännön projektien läpivienneillä.

Gold -jäsenyyden edellytyksenä on huipputason Azure-osaaminen ja vankka kokemus palveluiden hyödyntämisestä. Meidän asiakkaanamme voit olla varma, että saat laadukasta ja tehokasta palvelua.

Uudet SQL server –versiot, PowerBI –tiedon visualisointiratkaisu sekä alati laajentuva tuotevalikoima raportointi- ja edistyneen analytiikan ratkaisuja Azure –pilvestä yhdistettynä SharePoint –jakelualustaan ovat Microsoftin Business Intelligence –tarjonnan kulmakiviä.

DSharp Oy on automatisoitujen tietoalustojen menetelmä- ja työkalutoimittaja, jonka kumppani ja jälleenmyyjä Cerion on. D# tarjoaa integroidun DataOps kehittämisen menetelmän ja ympäristön, jonka avulla asiakas generoi ja ylläpitää korkeasti skaalautuvia data platformeja visuaalisen käsitemallin pohjalta. D# erottuu kilpailijoistaan ylivoimaisella tuottavuudella ja avoimuudella, se on innovatiivinen ja uudenlainen ”low code” -ratkaisu.

Lisätietoa www.dsharp.fi

Amazon Web Services (AWS) on maailman kattavin ja laajimmin käytetty pilvialusta. Netum on osa AWS:n virallista kumppaniverkostoa. Olemme hyväksytty Software Path kumppani. Software Path on suunnattu yrityksille, jotka kehittävät ja tarjoavat sovelluksia tai integraatioita AWS-alustalle.  Lisätietoa: https://aws.amazon.com/

Salesforce on palkittu asiakasmenestystä tukeva sovellusalusta, joka on suunniteltu myynnin, palvelun, markkinoinnin, analysoinnin ja asiakassuhteiden muodostamisen helpottamiseksi, muiden järjestelmien kanssa integroimiseen sekä omien sovelluksiesi rakentamiseen. Tee töitäsi mistä tahansa Salesforcen avulla. Käytä standardituotteita ja -ominaisuuksia hallitaksesi suhteitasi potentiaalisiin ja nykyisiin asiakkaisiisi, tehdäksesi läheistä yhteistyötä työntekijöiden ja kumppaneiden kanssa sekä säilyttääksesi dataasi turvallisesti pilvipalvelimella. Standardituotteet ja -ominaisuudet ovat kuitenkin vasta alkua. Sovellusalustamme avulla voit mukauttaa ja räätälöidä asiakkaidesi, kumppaniesi ja työntekijöidesi käyttökokemusta ja laajentaa käyttövalmiiden ominaisuuksien toimintoja helposti. Lisätietoa www.salesforce.com
Ellie on pilvipohjainen tiedon mallinnustyökalu. Sen pääpaino on käsite- ja loogisessa mallinnuksessa. Työkalu noudattaa Hovi Data Framework -metodia, joka on datamallinnuksen kehittynyt versio. Pilvi- ja vuorovaikutustoiminnallisuudet ovat Ellien tärkeimpiä vahvuuksia. Ellien kehitys perustuu modernin ohjelmistokehityksen periaatteisiin ja integroituu esim. Cerionin modernien tietoalustojen DSharp-kehitysmenetelmään ja SmartEngine-työkaluun. SmartEngine on modernien Big Data ja Data Vault 2.0 liiketoimintaratkaisujen johtava low-code kehitystyökalu. Lisätietoa www.ellie.fi

Kalle Haviala
johtaja
digitaaliset palvelut
050 372 9097
kalle.haviala@netum.fi