PEPPI-palvelut

Peppi-järjestelmän elinkaaren eri vaiheisiin

Peppi käyttöönotto-, ylläpito- ja kehityspalvelut

Netum tukee ja toimittaa toimittajariippumatonta ja läpinäkyvää Peppi-palvelua ja -ekosysteemiä, joka mahdollistaa asiakkaalle parhaiden mahdollisten menetelmien, komponenttien ja toimittajien käyttämisen Peppi-järjestelmän elinkaaren eri vaiheissa.

”Meille merkityksellistä tässä yhteistyökuviossa on ollut se, miten Netumilla ymmärretään ja kuunnellaan asiakasta. Joustavuus ja ratkaisukeskeisyys ovat meille erittäin tärkeitä asioita.”

Hanna Kosteila, Koulutuspalveluiden päällikkö, Haaga-Helia

Peppi-järjestelmän haltuunotto laadukkaasti ja kustannustehokkaasti

Peppi on tietojärjestelmä, joka on suunniteltu palvelemaan yliopistoja, ammattikorkeakouluja ja toisen asteen oppilaitoksia. Se yhdistää opiskelijoiden, opettajien ja opintohallinnon tehtävät saman palvelukokonaisuuden alle.

Netum tarjoaa toimittajariippumatonta ja läpinäkyvää Peppi-palvelua. Se mahdollistaa asiakkaalle parhaiden mahdollisten menetelmien, komponenttien ja toimittajien käyttämisen Peppi-järjestelmän elinkaaren eri vaiheissa. Tällä mallilla asiakkaamme saavat laadukkaan ja kustannustehokkaan palvelun. Toteutamme yhteistyökumppanimme Studyon kanssa parhaita, tietoturvallisia Peppi-ratkaisuja on-premiseen tai pilveen.

Miten hyödyt Peppi-palveluista?

  • Käytössäsi on sovitulla palvelutasolla toimiva palvelutuki ja sen raportointi
  • Netumin asiantuntijoilla on pitkä kokemus myös muista opintohallintajärjestelmistä.
    Tätä osaamista voidaan hyödyntää esim. migraatiovaiheissa.
  • Käytössä olevien palveluiden ja järjestelmien haltuunottoon olemme luoneet kokonaisvaltaisen Legacy to Digi® -haltuunottopalvelun
  • Netum Oy:llä on käytössä sertifioitu (ISO/IEC 27001:2013) tietoturvallisuuden hallintajärjestelmä (TTHJ).

Sebastian Pönkkö
Johtaja, Jatkuvuuspalvelut
050 305 3086
sebastian.ponkko@netum.fi