Salesforce

Virallisena Salesforce® -partnerina mahdollistamme kokonaishyödyn alustastasi

Mukautamme Salesforce-pilvipalvelun tukemaan toimintaasi laajentamalla olemassa olevat toiminnallisuudet sekä automatisoimalla liiketoimintaprosessit. Varmistamalla, että kaikki tarvittavat tiedot ovat saatavissa suoraan Salesforce-alustasta, sekä toteuttamalla Salesforcen alustaan asiakaskohtaisia sovelluksia, pystymme tarjoamaan, ei ainoastaan täyden näkymän esimerkiksi asiakkaisiin tai toimittajiin, vaan mahdollistamme myös liiketoiminnan digitalisoinnin.

 

Asiantuntijat apunasi

Sertifioidut asiantuntijamme hallitsevat sekä klassisen Salesforce- että myös modernin Lightning teknologian. Tämä mahdollistaa sen, että voimme tarjota täysmittaisesti integroituja asiakaskohtaisia ratkaisuja, jotka saumattomasti laajentavat olemassa olevia ekosysteemejä modernilla pilvi-pohjaisella arkkitehtuurilla.

Käännämme liiketoiminnan vaatimukset kokonaisratkaisuiksi.

Esimerkkejä ratkaisuista:

  • Toimittajaportaali (Supplier Portal) luo asiakkaan ja toimittajien välille täysin digitalisoidun hankintaprosessin, asiakirjojen hallinnan ja yhteistoiminnan.
  • Asiakasportaali (Customer Portal): Digitalisoitu varaosatoimituksen reklamaatioiden vastaanotto ja jatkokäsittely Salesforcen ja SAP:in sekä Fiorin avulla.
  • Asiakastyytyväisyyden suunnitelmallinen arviointi ja kehittäminen

ASIAKASTARINA

Wärtsilä nosti toimitusketjun hallinnan uudelle tasolle

Supplier Relationship Management -työkalu auttaa Wärtsilää tuntemaan toimittajansa tarkemmin ja pitämään laatutason jatkuvasti korkealla.

 

ASIAKASTARINA

Wärtsilälle digitaalinen hankintaprosessi – hyvästit turhalle meilinvaihdolle

Netumiin kuuluvan Cerionin toteuttama toimittajaportaali on parantanut toimitusvarmuutta ja luonut täyden näkyvyyden koko hankintaketjuun.