Palvelumme

Sitoutunut ja pitkäaikainen kumppani muutoksessa

IT-maailman edelläkävijät tietävät, että laadukas liiketoiminnan kriittisten osa-alueiden kehittäminen ei onnistu yhdessä yössä ja vaatii onnistuakseen tasapainoisen lähestymistavan. On osattava sopivasti haastaa nykyisiä toimintatapoja, hyödyntää uusimpia teknologioita ja huomioida olemassa olevat ratkaisut. Vakaa ja luotettava kehittäminen vaatii asiantuntemusta ja kokemusta, mutta myös aitoa kumppanuutta ja luottamusta.

Legacy to Digi® tekee IT-toimintojen kehittämisestä sujuvaa

Toimiva tapa ratkaista digitransformaation kehityshaasteita on kehittää uutta huomioiden olemassa oleva IT-varanto. Tämä ajatus on Legacy to Digi® -filosofiamme taustalla. Siinä kiteytyy tapa, jolla autamme asiakkaitamme kulkemaan hallitusti ja luotettavasti digitransformaatiossa eteenpäin.

Kokeneet ja mukavat asiantuntijamme tukevat organisaatiotasi kaikissa muutoksen vaiheissa ja auttavat toteuttamaan muutoksen käytännössä.

Lue lisää Legacy 2 Digistä.

Netum

20
vuotta

210
asiantuntijaa

1000
työvuotta osaamista

”Hienoa, että meille tärkeitä tietojärjestelmiä on osaavissa käsissä”

-Kimmo Kekki, Solution Manager, Posti

KIWA certified: ISO/IEC 27001

Lukuisat Netumin asiakkaat käsittelevät kriittisiä ja salassa pidettäviä tietoja kuten esimerkiksi terveydenhuolto-, ICT- ja sovelluspalvelut sekä julkishallinto. Varmistaaksemme ja todistaaksemme tietoturvaosaamisemme, olemme sertifioineet toimintamme kansainvälisesti tunnustetun tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän ISO/IEC 27001 -standardin mukaisesti. Tämä antaa Netumille vahvan pohjan ja kattavan viitekehyksen muidenkin tietoturvallisuuden vaatimusmallien hallintaan kuten esimerkiksi Suomen valtionhallinnon tietoturvatasot ja Katakri.