Johdon konsultointi

Konsultointi tuo selkeyttä ja suuntaa organisaation digitransformaatioon

Konsultoinnista saat selkeyttä ja suuntaa digitalisaation valmiuksien ja varantojen edistämiseen sekä liiketoimintamuutosten toteuttamiseen teknologian avulla – ihmistä unohtamatta. Viisain tapa rakentaa kestäviä IT-ratkaisuja on kehittää uusia toteutuksia huomioiden olemassa olevat ratkaisut. Näin digimuutos menee eteenpäin sujuvammin, kustannustehokkaammin ja saadut ratkaisut kestävät aikaa. Lopputuloksena näet yrityksesi nykytilanteen ja kehityspolun selkeästi, tiedät mikä on tavoitteenne ja saat järkevät työkalut sinne pääsemiseksi.

Legacy To Digi -filosofiamme on konsultointipalvelun ydin: Kun rakennamme uutta, huomioimme olemassa olevat ratkaisut. Erityiskykymme on uudistaa siten, että vanha IT-varanto hyödynnetään järkevästi.

Netum

Konsulttimme löytävät kestävät ja toimivat ratkaisut yrityksesi IT-haasteisiin

Kokeneet asiantuntijamme pystyvät luomaan organisaatiollesi näkemyksen sekä toteutussuunnitelman tai tiekartan, joiden avulla saavutat tavoitteesi. Tyypillisiä tavoitteita ovat esimerkiksi tuottavuuden parantaminen, liiketoiminnan kasvattaminen, toiminnan tehostaminen, nopeampi tuotekehitys tai kestävällä pohjalla lepäävä investointi. Asiantuntijamme osaavat huomioida nykyiset ratkaisut ja suhteuttaa niihin järkevät ja toteuttamiskelpoiset uudistukset.

Konsultoinnin hyödyt:

 • Saat selkeän kuvan lähtötilanteesta
 • Kehität vanhaa ja uutta viisaasti
 • Näet tavoitetilan tarkasti
 • Sinulla on tehokkaat työkalut tavoitteisiin pääsemiseksi

Ratkaisu IT-haasteeseesi on vain puhelun tai viestin päässä! Netumilla pääset heti keskustelemaan suoraan asiantuntijan kanssa.

Kokeneiden konsulttiemme tukena on talon täydeltä käytännön toteutuksia tekeviä asiantuntijoita. Pelkkien teorioiden sijasta osaamme neuvoa, kuinka muutos tehdään ja viedään läpi käytännössä. Siksi uskallamme luvata, että saat aina järkevät toteutussuunnitelmat projektiisi, vältät tyypilliset hankintojen karikot ja tietoturvan sokeat pisteet. Tuloksena on toimiva ja kustannuksiltaan järkevä ratkaisu, joka palvelee liiketoimintasi tarpeita joustavasti myös tulevaisuudessa.

"Konsulttiosaaminen ja tekninen osaaminen on pystytty yhdistämään niin, että ne tukevat toisia ja on lähempänä kuin muilla toimijoilla."

-Netumin tyytyväinen asiakas

Konsultointi

Näkemyksellistä konsultointia kaikkiin IT- haasteisiin

Olemme auttaneet vuosien varrella sekä julkishallinnon että yritysmaailman asiakkaita IT-haasteissa. Konsultoinnin menetelmämme ja tapamme toimia ovat hioutuneet aikaa ja kustannuksia säästäviksi, silti ne mukautuvat aina tarpeeseesi: tarvitsetko argumentteja ja näkemystä hankintaan vai oivalluksia digitransformaation läpiviemiseen.

Konsultoimme esimerkiksi:

 • Digitransformaatiossa
 • Tietoturvassa
 • IT-ratkaisujen valinnassa ja hankinnassa
 • IT-projektien läpiviennissä

Konsultoinnin tulos voi olla esimerkiksi analyyttinen kuvaus nykytilanteestanne, tai koulutustapahtuman tuloksena syntynyt oivallus. Oli lopputuloksen muoto mikä hyvänsä, sinulla on aina konsultoinnin jälkeen selkeä kuva esimerkiksi hankintatarpeeseen vastaavista tuotteista ja niiden ominaisuuksista, tai siitä miten järjestelmähankkeessa olisi paras edetä. Halutessasi voimme myös jatkaa yhdessä konsultoinnista toteutukseen.

Meillä on huippuluokan osaamista:

Miksi juuri Netum?

 • Meillä on pitkä ja laaja kokemus IT-alalta
 • Tukenamme ovat Netumin omat tekniset asiantuntijat
 • Saat meiltä halutessasi kaiken suunnitelmista toteutuksiin, joustavasti tietenkin!
Netum

ETSITÄÄN TOIMIVAT IT-RATKAISUT LIIKETOIMINTANNE TARPEISIIN. OTA YHTEYTTÄ!

   

  Netum

  ”Taitavien konsulttien vahvistuksena meillä on käytännön IT‑asiantuntijoita, jotka päivittäin rakentavat järjestelmiä ja hoitavat niiden käyttötoimintaa. Jos asiakas miettii ratkaisun toteutusvaihtoehtoja tai kustannuksia, pystymme kysymään oman talon tekijöiltä näkemystä.”

  -Juha-Pekka Leskinen, konsultointijohtaja

  Juha-Pekka Leskinen

  Mihin IT-haasteeseen sinä haluaisit ratkaisun? Ota yhteyttä, niin keskustellaan!

  Juha-Pekka Leskinen
  Konsultointijohtaja
  juha-pekka.leskinen
  (at)netum.fi
  +358 50 384 3997

   

  Netum