Laajaa digipalveluosaamista teollisuuteen ja logistiikkaan

Aina tarpeisiin sopivat digiratkaisut

‹ Toimialat

Parasta ratkaisu- ja toimituskykyä digitalisaatioprojekteihin

Netumin juuret ovat vahvasti Suomessa ja korkealaatuisessa teknologiaosaamisessa. Olemme kokenut ja luotettava digipalvelukumppani, joka tarjoaa yrityksille ja organisaatioille tavanomaisesta poikkeavaa lähestymistapaa digitransformaatioon. Muutosta ymmärtämällä, laajalla osaamisella ja hyvällä tekemisen asenteella pystymme tarjoamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiin sopivat ratkaisut sekä toteuttamaan ne tehokkaasti ja sujuvasti. Rakennetaan yhdessä toimivampia palveluita - viisaasti ja  vastuullisesti!

Lue lisää toimintafilosofiastamme: Legacy to Digi®

 

Kyberturvallisuus

Kokeneet asiantuntijamme auttavat valitsemaan ne turvallisuusratkaisut, joiden avulla yrityksesi arki sujuu luotettavasti digitaalisen turvallisuuden vaatimusten mukaisesti.

> Kyberturvallisuuspalvelut

Digipalvelut

Me Netumilla teemme pitkälle räätälöityjä sovelluksia asiakkaan tarpeet ja toimintaympäristö huomioiden. Meiltä saat digipalvelut konseptista toteutukseen ja tukea myös ylläpitoon.

> Digipalvelut

Johdon konsultointi

Konsultoinnista saat selkeyttä ja suuntaa digitalisaation valmiuksien ja varantojen edistämiseen sekä liiketoimintamuutosten toteuttamiseen teknologian avulla – ihmistä unohtamatta.

> Johdon konsultointi

Tiedolla johtaminen

Analytiikka, tietovarastot ja modernit raportointiratkaisut mahdollistavat intuition tukemisen ja auttavat tekemään parempia päätöksiä on liiketoiminta minkälaista hyvänsä.

> Data- ja analytiikkapalvelut

TAPAHTUMA

Manufacturing Performance Days 5.-7.6.2023

MPD 2023 järjestetään Tampere-talossa kesäkuussa. Tapahtuman teemana on ”Sustainable and Resilient Growth”. Myös me olemme paikalla!

TAPAHTUMA

CxO Data 23.11.2023

Tapaa meidät CxO Data -tapahtumassa Helsingissä ja tule kuulemaan, mitä meillä on tarjottavana tiedolla johtamisen saralla!

Petri Oinonen
Asiakkuusjohtaja
Yksityinen sektori
050 597 6075
petri.oinonen@netum.fi