Laajaa digipalveluosaamista teollisuuteen ja logistiikkaan

Aina tarpeisiin sopivat digiratkaisut

‹ Toimialat

Parasta ratkaisu- ja toimituskykyä digitalisaatioprojekteihin

Netumin juuret ovat vahvasti Suomessa ja korkealaatuisessa teknologiaosaamisessa. Olemme kokenut ja luotettava digipalvelukumppani, joka tarjoaa yrityksille ja organisaatioille tavanomaisesta poikkeavaa lähestymistapaa digitransformaatioon. Muutosta ymmärtämällä, laajalla osaamisella ja hyvällä tekemisen asenteella pystymme tarjoamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiin sopivat ratkaisut sekä toteuttamaan ne tehokkaasti ja sujuvasti. Rakennetaan yhdessä toimivampia palveluita - viisaasti ja vastuullisesti!

 

Kyberturvallisuus

Kokeneet asiantuntijamme auttavat valitsemaan ne turvallisuusratkaisut, joiden avulla yrityksesi arki sujuu luotettavasti digitaalisen turvallisuuden vaatimusten mukaisesti.

> Kyberturvallisuuspalvelut

Digipalvelut

Me Netumilla teemme pitkälle räätälöityjä sovelluksia asiakkaan tarpeet ja toimintaympäristö huomioiden. Meiltä saat digipalvelut konseptista toteutukseen ja tukea myös ylläpitoon.

> Digipalvelut

Johdon konsultointi

Konsultoinnista saat selkeyttä ja suuntaa digitalisaation valmiuksien ja varantojen edistämiseen sekä liiketoimintamuutosten toteuttamiseen teknologian avulla – ihmistä unohtamatta.

> Johdon konsultointi

Tiedolla johtaminen

Analytiikka, tietovarastot ja modernit raportointiratkaisut mahdollistavat intuition tukemisen ja auttavat tekemään parempia päätöksiä on liiketoiminta minkälaista hyvänsä.

> Data- ja analytiikkapalvelut

OPPAAT

Green design -opas julkaistu!

Me Netumilla haluamme edistää vastuullista digitaalista kehittämistä. Oppaan luettuasi ymmärrät miksi ja miten suunnitellaan vihreästi.

BLOGI

Digitalisaatioon panostaminen parantaa yritysten resilienssiä

Valmistavassa teollisuudessa liiketoimintaympäristö on turbulentissa tilassa ja näkymät ja ennustettavuus ovat epäselviä. Etenkin nyt toimintakyvyn vahvistamiseen on syytä panostaa.

BLOGI

Tilaus-toimitusketjun toimintavarmuuden ja läpinäkyvyyden turvaaminen

Tilaus-toimitusketjuun liittyy useita erilaisia liiketoimintajärjestelmiä. Miten toimintavarmuus ja läpinäkyvyys voidaan turvata? Lue lisää blogista!

 

BLOGI

Tilaustenkäsittely automaattiseksi tekoälyratkaisulla

Sopimusvalmistusketjussa toimivilla yrityksillä tilaustenkäsittely hoidetaan usein manuaalisesti. Netumin kehittämässä tekoälypohjaisessa ratkaisussa tilaustenkäsittely hoituu toiminnanohjausjärjestelmään automaattisesti.

TAPAHTUMA

CxO Data 23.11.2023

Tapaa meidät CxO Data -tapahtumassa Helsingissä ja tule kuulemaan, mitä meillä on tarjottavana tiedolla johtamisen saralla!

Petri Oinonen
Asiakkuusjohtaja
Yksityinen sektori
050 597 6075
petri.oinonen@netum.fi