Netum on oikeiden ammattilaisten koti.

Vahva ja luotettava suomalainen IT-palvelutalo

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Netumin tavoitteena on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työyhteisö vastuullisessa ja turvallisessa digimuutoksessa.

Yhtiön palveluksessa oli vuoden 2021 aikana keskimäärin 176 henkilöä. Kesäkuun lopussa 2022 meitä oli 263 työntekijää Tampereella, Helsingissä, Turussa, Porissa, Jyväskylässä ja Hämeenlinnassa. Netumin liikevaihto vuonna 2021 oli 22.4 miljoonaa euroa. Netum Group Oyj on listattu Nasdaq Helsingin First North -markkinapaikalle.

Arvomme

Netumin juuret ovat vahvasti Suomessa ja korkealaatuisessa teknologiaosaamisessa. Haluamme olla asiakkaillemme muutoksen ja vastuullisen digikehityksen mahdollistaja, luotetuin digikumppani sekä alan halutuin työnantaja.

Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita. Etsimme ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa.

Teemme töitä yhdessä välittömällä asenteella. Viemme asioita yhteistyössä eteenpäin tietä uuteen näyttäen.
Välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja itsestämme. Olemme asiakkaiden luottamuksen arvoisia ja näemme kokonaisuuden. Olemme kaikki yksilöitä, mutta toimimme yhdessä.
Kerromme avoimesti niin hyvät kuin huonot uutiset. Jatkuva muutos on vahvuutemme.
Olemme alamme ammattilaisia ja kehitymme jatkuvasti. Ylitämme suuretkin esteet sinnikkäästi.

Palvelumme

Autamme asiakkaitamme digitaalisessa muutoksessa Legacy to Digi® -toimintamallimme mukaisesti, hyödyntämällä viisaasti asiakkaiden olemassa olevia IT-varantoja kehittäessään uusia digipalveluita moderneimmilla tekniikoilla. Palveluihimme kuuluu digipalvelut, järjestelmien jatkuvuuspalvelut, integraatiopalvelut, kyberturvallisuuspalvelut sekä johdon konsultointipalvelut. Lisäksi yhtiöllä on kaksi omaa SaaS-palveluna tarjottavaa ohjelmistoa, määrämuotoisten aineistojen testausalusta Truugo ja IT-omaisuudenhallintajärjestelmä Netum DUX.

Näin me ajattelemme

Pysy ajan tasalla

Uutiskirjeessämme jaamme ajankohtaisia uutisia, blogeja ja asiakastarinoita.

Töihin meille

Etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia Netumin tiimiin. Muutos on mahdollisuus!

Sijoita meihin

Netum Group Oyj on listattu Nasdaq Helsingin First North
-markkinapaikalle.