Vastuullisen digitalisaation edelläkävijä.

Viisas muutoksen tekijä

Netum on vahvasti ja kannattavasti kasvava IT-palvelukumppani, joka rakentaa toimivaa ja turvallista digitaalista yhteiskuntaa. Meillä on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tavoitteenamme on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työyhteisö vastuullisessa ja turvallisessa digimuutoksessa. Autamme asiakkaitamme digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä suunnittelemalla ja toteuttamalla juuri heidän tarpeisiinsa sopivia ja kestäviä digiratkaisuja – viisaasti ja vastuullisesti.

Meitä netumilaisia on yli 400 asiantuntijaa ympäri Suomen. Toimistoja meillä on Tampereella, Helsingissä, Turussa, Porissa, Jyväskylässä, Hämeenlinnassa, Kuopiossa ja Oulussa. Netumin liikevaihto vuonna 2023 oli 37,1 miljoonaa euroa. Yhtiön osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin First North Growth Market Finland -markkinapaikalla kaupankäyntitunnuksella NETUM.

Arvomme

Netumin juuret ovat vahvasti Suomessa ja korkealaatuisessa teknologiaosaamisessa. Haluamme olla asiakkaillemme muutoksen ja vastuullisen digikehityksen mahdollistaja, luotetuin digikumppani sekä alan halutuin työyhteisö.

Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita. Etsimme ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa.

Teemme töitä yhdessä välittömällä asenteella. Viemme asioita yhteistyössä eteenpäin tietä uuteen näyttäen.
Välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja itsestämme. Olemme asiakkaiden luottamuksen arvoisia ja näemme kokonaisuuden. Olemme kaikki yksilöitä, mutta toimimme yhdessä.
Kerromme avoimesti niin hyvät kuin huonotkin uutiset. Jatkuva muutos on vahvuutemme.
Olemme alamme ammattilaisia ja kehitymme jatkuvasti. Ylitämme suuretkin esteet sinnikkäästi.

Pysy ajan tasalla

Uutiskirjeessämme jaamme ajankohtaisia uutisia, blogeja ja asiakastarinoita.

Töihin meille

Etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia Netumin tiimiin. Muutos on mahdollisuus!

Sijoita meihin

Netum Group Oyj on listattu Nasdaq Helsingin First North
-markkinapaikalle.