Integraatio­ratkaisut

Modernit integraatioratkaisut palvelevat monipuolisuudellaan

Modernit integraatioratkaisut palvelevat liiketoimintaa tehokkaasti ja älykkäästi

Nykyaikaiset integraatioratkaisut mahdollistavat liiketoiminnan kasvun integraatioiden järkevällä ja kustannustehokkaalla toteuttamisella. Integraatiopalvelumme takaavat sen, että organisaatiosi tieto on käytössä aina oikeassa muodossa halutuissa järjestelmissä. Netumin integraatioratkaisut skaalautuvat toimintanne kasvaessa.

Integraatiosuunnittelu

Tunnetko nykyisen toimintaympäristösi ja sovellusten solmukohdat? Hyvällä valmistelulla varmistat onnistuneen lopputuloksen!

> Integraatiosuunnittelu

Integraatioratkaisumme

Meiltä saat erilaisiin teknologioihin pohjautuvia integraatioratkaisuja ja avustamme myös ratkaisun käyttöönotoissa sekä mahdollisissa migraatioprojekteissa.

> Integraatioratkaisumme

Integraatiot palveluna

Tarjoamme asiakkaillemme integraatiopalvelua, johon sisältyy integraatioiden käyttöönotto ja tarvittaessa näiden jatkuva palvelu.

> Integraatiopalvelut

Työvoimapalveluiden järjestämisvastuu siirtyy valtiolta kunnille ensi vuoden alussa. Onko valmistautumisesi ajan tasalla?

Me voimme auttaa! Netumilla on yli 20 vuoden kokemus työvoimapalveluiden järjestelmien toteutuksesta, ylläpidosta ja integraatioista. Lue lisää ja ota meihin yhteyttä!

Etsitkö luotettavaa kumppania integraatioratkaisusi toteuttajaksi?

Digitalisaatio ja automaatio mahdollistavat liiketoiminnan kehittämisen entistä kilpailukykyisempään suuntaan. Uusien käyttöönotettavien ratkaisujen myötä haasteeksi voi muodostua hajanaisten järjestelmien integraatioiden hallinta, läpinäkyvyys, kasvavat kustannukset ja ketteryyden puuttuminen.

Netumin integraatioasiantuntijoiden yli 20 vuoden aikana syntynyt erityisosaaminen helpottaa siirtymistä vanhoista integraatioratkaisuista uusiin nykyaikaisiin pilvialustapohjaisiin palveluihin. Organisaatiosi liiketoimintaprosessien kehittäminen onnistuu parhaiten ympäristöön soveltuvan teknologian ja asiantuntijatuen avulla.

Miten hyödyt integraatio­palveluistamme?

 • Tarkoituksenmukaiset integraatiot mahdollistavat liiketoimintasi kasvun.
 • Liiketoimintakriittinen tieto liikkuu sujuvasti ja turvallisesti.
 • Tieto on käytössä oikeaan aikaan halutuissa järjestelmissä.
 • Valvontapalvelut käytössäsi sopimuksen mukaan (tarvittaessa 24/7).

ASIAKASTARINA

Case Gasgrid

Gasgridin integraatioratkaisu varmistaa saumattoman tiedonkulun kaasumarkkinoilla.

ASIAKASTARINA

Case Colliers Finland

Uusi integraatioratkaisu toi tehokkuutta datan hallintaan.

ASIAKASTARINA

Case Suvia Group

Netum toteutti Suvia Groupille integraatioratkaisun, jonka keskeisenä tavoitteena on liiketoiminnan tehokkuus ja kasvun mahdollistaminen.

ASIAKASTARINA

Case Dieta

Kehitimme yhteistyössä Link Mobilityn kanssa mobiiliviestintäratkaisun, joka tarjoaa asiakaslähtöistä ja ketterää palvelua Dietan asiakkaille.

ASIAKASTARINA

Case SE Mäkinen

Netum auttoi valitsemaan ja ottamaan käyttöön asiakkaan tarpeita vastaavan integraatiojärjestelmän.

Osaaminen ja kokemus

Netum on järjestelmäintegraatioihin erikoistunut asiantuntijatalo, jonka vahvuutena on monipuolinen ja vahva osaaminen erilaisten integraatiovälineiden hyödyntämisestä. Asiakkainamme on yli 60 suurta ja keskisuurta yritystä, joille integraatioratkaisut ovat liiketoiminnan kannalta kriittisessä roolissa. Asiantuntijoidemme kokemus toimintaa ja talouden ohjausta tukevista järjestelmistä eri toimialoilta mahdollistaa tehokkaan projektin ohjauksen ja laadukkaat integraatioratkaisut.

 • Modernit integraatioteknologiat (API, EDI)
 • Integraatioarkkitehtuurisuunnittelu sekä teknologian valintamenetelmät
 • Integraatioalustojen migraatiohankkeet
 • Verkkosovellusteknologiat
 • Menetelmät käyttöönottoihin sekä tukeen
 • Tuki- ja valvontapalvelut (24/7)
 • Sanomastandardit
 • Testausautomaatio (Truugo)

Modulaarinen ratkaisu

Suunnittelemme integraatiot itsenäisiksi, avoimiksi ja joustaviksi. Ratkaisumme on modulaarinen, mikä helpottaa ylläpitoa ja nopeuttaa muutosten tekoa.

Toteutamme integraatiot käyttämillänne teknologioilla tai autamme tarvittaessa oikean tuotteen valinnassa.

Axway B2Bi/API gateway, ArcESB, Azure Integration Services, Biztalk, Apache Camel, WSO2, Boomi, Frends, Mirth Connect, TradeXpress ja Intersystems IRIS.

Automation Anywhere, UiPath, OpenRPA.

C#, React, JQuery, Node.js, Java, MySQL, MSSQL, OracleSQL.

Elastic Stack, Grafana, Agemon.

Integroinnit mm. seuraaviin järjestelmiin: SalesForce, Netsuite, M2, J.D. Edwards, SAP R/3, MS Navision, Procountor sekä Visma Severa ja Netvisor.

Toni Salminen
Key Account Manager
0407421468
toni.salminen@netum.fi

Integraatioratkaisut