Integraatio­ratkaisut

Modernit integraatioratkaisut palvelevat monipuolisuudellaan

Modernit integraatioratkaisut palvelevat liiketoimintaa tehokkaasti ja älykkäästi

Nykyaikaiset integraatioratkaisut mahdollistavat liiketoiminnan kasvun integraatioiden järkevällä ja kustannustehokkaalla toteuttamisella. Integraatiopalvelumme takaavat sen, että organisaatiosi tieto on käytössä aina oikeassa muodossa halutuissa järjestelmissä. Netumin integraatioratkaisut skaalautuvat toimintanne kasvaessa.

Integraatiosuunnittelu

Tunnetko nykyisen toimintaympäristösi ja sovellusten solmukohdat? Hyvällä valmistelulla varmistat onnistuneen lopputuloksen!

> Integraatiosuunnittelu

Integraatioratkaisumme

Meiltä saat erilaisiin teknologioihin pohjautuvia integraatioratkaisuja ja avustamme myös ratkaisun käyttöönotoissa sekä mahdollisissa migraatioprojekteissa.

> Integraatioratkaisumme

Integraatiot palveluna

Tarjoamme asiakkaillemme integraatiopalvelua, johon sisältyy integraatioiden käyttöönotto ja tarvittaessa näiden jatkuva palvelu.

> Integraatiopalvelut

”Netumin meille räätälöimään valvontanäyttöön tulee lista kaikista virheistä järjestelmässä, ja voimme päivittää tiedot sen perusteella. Olemme säästäneet sen ansiosta paljon ihmistyötä.”

Reijo Pursiainen, Kehitysjohtaja, SE Mäkinen

Etsitkö luotettavaa kumppania integraatioratkaisusi toteuttajaksi?

Digitalisaatio ja automaatio mahdollistavat liiketoiminnan kehittämisen entistä kilpailukykyisempään suuntaan. Uusien käyttöönotettavien ratkaisujen myötä haasteeksi voi muodostua hajanaisten järjestelmien integraatioiden hallinta, läpinäkyvyys, kasvavat kustannukset ja ketteryyden puuttuminen.

Netumin integraatioasiantuntijoiden yli 20 vuoden aikana syntynyt erityisosaaminen helpottaa siirtymistä vanhoista integraatioratkaisuista uusiin nykyaikaisiin pilvialustapohjaisiin palveluihin. Organisaatiosi liiketoimintaprosessien kehittäminen onnistuu parhaiten ympäristöön soveltuvan teknologian ja asiantuntijatuen avulla.

Miten hyödyt integraatio­palveluistamme?

 • Tarkoituksenmukaiset integraatiot mahdollistavat liiketoimintasi kasvun.
 • Liiketoimintakriittinen tieto liikkuu sujuvasti ja turvallisesti.
 • Tieto on käytössä oikeaan aikaan halutuissa järjestelmissä.
 • Valvontapalvelut käytössäsi sopimuksen mukaan (tarvittaessa 24/7).

ASIAKASTARINA

Autoalan modernisoija, kasvun kirittäjä – Suvia Group uudisti IT-ympäristönsä

Netum toteutti Suvia Groupille integraatioratkaisun, jonka keskeisenä tavoitteena on liiketoiminnan tehokkuus ja kasvun mahdollistaminen.

BLOGI

Muutoshallinta digitalisaation ja kehityksen kulmakivenä

Netum auttaa olemassa olevien ohjelmien integraatioissa, jotta tieto siirtyy ja dataa kertyy. Keskitetty integraatiomalli tukee myös tiedolla johtamista.

Osaaminen ja kokemus

Netum on järjestelmäintegraatioihin erikoistunut asiantuntijatalo, jonka vahvuutena on monipuolinen ja vahva osaaminen erilaisten integraatiovälineiden hyödyntämisestä. Asiakkainamme on yli 60 suurta ja keskisuurta yritystä, joille integraatioratkaisut ovat liiketoiminnan kannalta kriittisessä roolissa. Asiantuntijoidemme kokemus toimintaa ja talouden ohjausta tukevista järjestelmistä eri toimialoilta mahdollistaa tehokkaan projektin ohjauksen ja laadukkaat integraatioratkaisut.

 • Modernit integraatioteknologiat (API, EDI)
 • Integraatioarkkitehtuurisuunnittelu sekä teknologian valintamenetelmät
 • Integraatioalustojen migraatiohankkeet
 • Verkkosovellusteknologiat
 • Menetelmät käyttöönottoihin sekä tukeen
 • Tuki- ja valvontapalvelut (24/7)
 • Sanomastandardit
 • Testausautomaatio (Truugo)

Modulaarinen ratkaisu

Suunnittelemme integraatiot itsenäisiksi, avoimiksi ja joustaviksi. Ratkaisumme on modulaarinen, mikä helpottaa ylläpitoa ja nopeuttaa muutosten tekoa.

Toteutamme integraatiot käyttämillänne teknologioilla tai autamme tarvittaessa oikean tuotteen valinnassa.

Axway B2Bi/API gateway, ArcESB, Azure Integration Services, Biztalk, Apache Camel, WSO2, Boomi, Mirth Connect, TradeXpress ja Intersystems IRIS.

Automation Anywhere, UiPath, OpenRPA.

C#, React, JQuery, Node.js, Java, MySQL, MSSQL, OracleSQL.

Elastic Stack, Grafana, Agemon.

Integroinnit mm. seuraaviin järjestelmiin: SalesForce, Netsuite, M2, J.D. Edwards, SAP R/3, MS Navision, Procountor sekä Visma Severa ja Netvisor.

Toni Salminen
Key Account Manager
0407421468
toni.salminen@netum.fi

Integraatioratkaisut

palvelut