‹ Tutustu Netumilaisiin

Mika Mattila, System Specialist

”Minulle kehuttiin Netumin ilmapiiriä, enkä ole pettynyt.”

Olen vielä varsin tuore kasvo Netumilla, sillä aloitin marraskuussa 2017. Työssäni ylläpidän asiakkaan Linux-palvelimia ja sisäisiä tuotekehitysympäristöjä sekä joitakin firman sisäisiä it-palveluja.

Hain Netumilla avoinna ollutta työpaikkaa entisen kollegani suosituksesta. Hän oli työskennellyt Netumin palveluksessa jo pitkään ja kehui erityisesti yrityksen myönteistä ilmapiiriä. Reilun vuoden kokemuksen perusteella olen samaa mieltä.

Aikaisempiin työpaikkoihini verrattuna Netum on melko pieni toimija, sanoisin, että ”sopivan” kokoinen. Arvostan firman yhteisöllistä henkeä – töihin on aina mukava tulla. Yhteistä tekemistä järjestetään myös työajan ulkopuolella, minkä ansiosta useimmat kollegat ovat tulleet tutuksi.

Monet ovat olleet Netumilla pitkään ja työyhteisö on hitsautunut yhteen. Uutena työntekijänä koin kuitenkin, että minun oli helppo päästä porukkaan mukaan. Perehdyttämiselle varattiin riittävän paljon aikaa ja se tapahtui joustavasti työn ohessa. Aina olen myös saanut apua, kun on ollut kysyttävää.

It-alalle on tyypillistä, että tekniikat kehittyvät jatkuvasti. Netum tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden lisäkoulutukseen ja se nähdään investointina tulevaisuuteen. Minäkin nautin uuden oppimisesta, ja omat työtehtäväni tarjoavatkin siihen mahdollisuuden lähes päivittäin. Työni on myös mukavan vaihtelevaa. Viime aikoina olen perehtynyt muun muassa Kubernetes-teknologiaan.

Netum on tällä hetkellä kasvu-uralla ja tulevaisuus näyttää kiinnostavalta. Kasvu näkyy myönteisenä kehityksenä kaikessa tekemisessä.

Vapaa-ajallani harrastan pianonsoittoa, erityisesti jazz-musiikkia. Liikuntaa harrastan myös aktiivisesti. Harrastukset antavat hyvän vastapainon toimistotyölle.