Arter Oy ja Netum Oy yhteistyöhön: valmis rakenne kokonaisuuden hallintaan

Tiedote 15.2.2019

Arter Oy ja Netum Oy ovat aloittaneet yhteistyön, jossa Netum hyödyntää Arterin ARC-ohjelmistoa asiakkaille toteutettavissa kokonaisarkkitehtuuriprojekteissa. Ohjelmisto- ja konsultointiyhteistyön tavoitteena on parantaa asiakkaiden liiketoiminnan kokonaisuuden hallintaa Arter Frameworkin avulla. Yhteistyön hyvänä alkuna Netum päätti myös ottaa ARC-ohjelmiston oman organisaation käyttöön.

”Tehtävämme Arterilla on asiakkaan laadukkaan liiketoiminnan varmistaminen ja ohjattavuuden parantaminen. Teemme tämän kokonaisarkkitehtuurin ja laadunhallinnan keinoin ja menetelmin. Kasvu edellyttää uutta liiketoimintaa ja kumppanuuksia. Siksi olemme erittäin iloisia Netum Oy:n kanssa aloitettavasta yhteistyöstä. Netumin kasvu ja menestys on osoitus yrityksestä, jonka kanssa haluamme toimia yhteistyössä ohjelmistojen, palvelujen sekä osaamisen kehittämisessä”, kertoo Arter Oy:n toimitusjohtaja Ossi Ritola.

”Netumin konsultointiliiketoiminnan perusta on tyytyväinen asiakas. Oman palvelumme lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme työvälineet, jotka tukevat asiakkaan liiketoimintaa mahdollisimman tehokkaasti. Näemme, että yhdistämällä Netumin konsultointipalvelut ja Arterin ratkaisu, asiakkaidemme on entistä helpompaa kehittää kokonaisarkkitehtuuria niin, että siitä on saavutettavissa selkeää liiketoimintahyötyä”, painottaa Netum Oy:n konsultointijohtaja Juha-Pekka Leskinen.

Netum on kasvava ja luotettava tietotekniikan palveluyritys, joka yhdistää turvallisesti perinteisen IT:n uusimpiin digitaalisiin sovelluksiin, rakentaen yhdessä asiakkaiden kanssa toimivampia palveluita. Arter on suomalainen ohjelmisto- ja ratkaisutalo, joka tarjoaa sekä asiantuntevan koulutuksen että nykyaikaisen teknologian asiakkaiden laadukkaan liiketoiminnan tueksi.

Arterin ARC-ohjelmistoon luotu Arter Framework on joustava kokonaiskehittämisen alusta, joka sisältää valmiit rakenteet ja pohjat kokonaisuuden hallinnan aloittamiseksi. Kokonaisarkkitehtuuri tuodaan kehitystyön keskiöön, ja muutokset saadaan näkyviin päällekkäisyyksien välttämiseksi.

 

Lisätietoja:

Ossi Ritola, toimitusjohtaja, Arter Oy, ossi.ritola@arter.fi, +358 500 602 922
Juha-Pekka Leskinen, konsultointijohtaja, Netum Oy, juha-pekka.leskinen@netum.fi, +358 050 384 3997