Agentit Finland Oy liittyy Netum-konserniin, Netum Group Oy aqcuires Agentit Finland Oy

 

NETUM GROUP OY LEHDISTÖTIEDOTE 28.6.2019

Netum Group Oy on tänään ostanut integraatiopalveluihin keskittyneen Agentit Finland Oy koko osakekannan. Yritysosto vahvistaa Netumin palvelutarjontaa ja laajentaa toiminnan kasvavalle Turun talousalueelle. Yritysoston jälkeen Netum-konsernissa työskentelee 120 asiantuntijaa ja kuluvan vuoden liikevaihto on noin 13 m €.

Agentit Finland Oy:ssä työskentelee noin 20 asiantuntijaa, jotka keskittyvät tietojärjestelmien välisten integraatioiden kehittämiseen sekä niiden jatkuvan toimivuuden hallintaan. Yhtiön asiakaskunta koostuu pääosin tukkukaupan ja logistiikan alan yrityksistä Pohjois-Euroopassa. Yhtiön liikevaihto oli 1,6 m € vuonna 2018 ja kannattavuus hyvä.

Agentit Finland Oy:llä on vahva osaaminen integraatiopalveluissa, jotka ovat Legacy to Digi –strategiamme ytimessä. ”, toteaa Netumin toimitusjohtaja Matti Mujunen.

Agentit Finland Oy:n toimitusjohtaja Tero Nummijärvi kommentoi: ” Viisitoista vuotta sähköisen viestinnän innovatiivisten ratkaisujen toteuttajana on luonut AgentIT:lle vakaan aseman markkinoilla. Menestyksemme perusta on asiantuntijoidemme kunnianhimo asiakaslähtöisen, ketterän ja nykyaikaisia teknologioita hyödyntävän  palvelumallin kehittämisessä. Voimien  yhdistäminen Netumin kanssa takaa AgentIT:lle resurssit tarjota  palvelumalliaan yhä laajemmalle asiakaskunnalle.”

Agentit Finland Oy jatkaa itsenäisenä yhtiönä ja yhtiö raportoidaan osana Netum-konsernia 1.7.2019 alkaen. Agentit Finland Oy:n kolme osakasta tulevat Netum Group Oy:n osakkaiksi.


Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Matti Mujunen, Netum Group Oy: puh 0400 476401,
matti.mujunen(at)netum.fi
Toimitusjohtaja Tero Nummijärvi, Agentit Finland Oy: puh. 040 5610120,
tero.nummijarvi(at)agentit.fi

 NETUM GROUP OY PRESS RELEASE 28.6.2019
Netum Group Oy has today aqcuired all shares of Agentit Finland Oy. The transaction strenghtens Netum’s service portfolio and expands its presence into the growing district of Turku. After the arrangement Netum Group Oy employs 120 IT-experts and revenues for 2019 are estimated at circa 13 MEur.

Employing 20 professionals Agentit Finland Oy focuses on B-to-B integration services. Its clientele consists mainly of wholesale and logistics companies in Northern Europe. Revenues in 2018 were 1,6 MEur with EBITDA of 430 KEur.

“Agentit Finland Oy has developed very strong competencies and world class customer implementations in IT integration services, which fit perfectly into our Legacy to Digi strategy of profitable growth. ”, comments  Matti Mujunen, CEO of Netum Group Oy

Tero Nummijärvi, CEO of Agentit Finland Oy says: ” Fifteen years in developing innovative business integration solutions for  mainstream customers has created steady position for us in the marketplace. The foundation for our success lies in our team’s high ambition to create a customer driven, agile service model, which effectively utilizes leading edge technologies. Joining forces with Netum provides us with new resources to offer our proven service model to much broader customer base.”

Agentit Finland Oy continues as a separate entity and it will be reported as fully owned subsidiary of Netum Group Oy starting 1st of July 2019. The three owners of Agentit Finland Oy will become shareholders of Netum Group Oy.

More information:

Matti Mujunen, CEO, Netum Group Oy: tel. +358 400 476401,
matti.mujunen(at)netum.fi

Tero Nummijärvi, CEO, Agentit Finland Oy: tel. +358 40 5610120,
tero.nummijarvi(at)agentit.fi