Netum ja Studyo yhteistyössä Peppi-markkinassa

Netum on tehnyt strategisen päätöksen asiantuntemuksensa tarjoamiseksi korkeakoulujen Peppi-markkinaan. Tavoitteensa edistämiseksi Netum on tehnyt jo pitkään tiivistä yhteistyötä Studyo Oy:n kanssa vastatakseen korkeakoulujen Peppi-järjestelmään liittyvään kasvavaan palvelutarpeeseen.

Netumin ja Studyon yhteenliittymä on ollut menestyksekäs useissa viime aikojen Peppi-kilpailutuksissa. Parhaillaan on käynnistymässä Lapin korkeakoulukonsernin monivuotinen Peppi-ylläpito, jossa ryhmittymä ylläpitää Suomen - toistaiseksi - ainutta yhteiskäyttöistä Peppi-kokonaisuutta. Yhteiskäyttöisyys tarkoittaa sitä, että korkeakoulut käyttävät Pepistä yhteisiä koulutuksen järjestäjän suunnittelutoiminnallisuuksia.

Netum ja Studyo tarjoavat poikkeuksellista ja laaja-alaista osaamista Peppi-projekteihin käyttöönotossa, ylläpidossa ja kehityksessä. Netumin vuosien kokemus vaativien järjestelmien ylläpidosta yhdistettynä Studyon perinpohjaiseen järjestelmätuntemukseen ja prosessiosaamiseen takaavat asiakkaalle kustannustehokkaimman lopputuloksen.

 

Haluatko kuulla lisää Netumin Peppi-palveluista?

Ota yhteyttä:
Jussi Vasama
Asiakkuusjohtaja
jussi.vasama(at)netum.fi
puh. 050 381 0227