Netum on solminut KEHA-keskuksen kanssa merkittävän sopimuksen ratkaisukehityksestä ja ylläpidon asiantuntijapalveluista

Netum Group Oy
Tiedote 2.2.2021

IT-palvelutalo Netum on allekirjoittanut sopimuksen KEHA-keskuksen kanssa ratkaisukehityksen ja ylläpidon asiantuntijapalvelujen toimittamisesta. Netumin arvion mukaan yhtiön osuus kuuden vuoden puitejärjestelyn kokonaisarvosta on 11 - 13 miljoonaa euroa. Puitesopimus ei sisällä määräostovelvoitetta.

Sopimus on jatkoa Netumin ja KEHA-keskuksen väliselle aiemmalle yhteistyölle. KEHA-keskus tuottaa kehittämis- ja hallintopalveluja ELY-keskuksille, aluehallintavirastoille, Turvallisuus- ja kemikaalivirastolle sekä TE-toimistoille. KEHA-keskus myös hallinnoi kansallisesti ja kansainvälisesti merkittäviä ICT-kehittämishankkeita, jotka liittyvät julkisten palvelujen digitalisaatioon. Kehittämishankkeet koskevat useita julkishallinnon organisaatioita, ja monet niistä perustuvat Suomen hallitusohjelmaan.

”Meillä on Netumissa pitkät perinteet ja vankkaa osaamista julkishallinnon vaativista ja yhteiskunnallisesti merkittävistä tietotekniikkahankkeista. Olen erittäin iloinen, että meillä on mahdollisuus laajentaa yhteistyötämme KEHA-keskuksen kanssa tämän tärkeän ja pitkäkestoisen sopimuksen myötä”, sanoo Matti Mujunen, Netumin toimitusjohtaja.

Tietohallintopalveluiden kilpailutus koski KEHA-keskuksen vastuulla olevia asiakaslähtöisiä sähköisiä palveluita ja niitä tukevien ratkaisujen toteuttamista. Kilpailutuksen arvioitu kokonaisarvo on 27 miljoonaa euroa, joka jakautuu kolmelle osa-alueelle ja kuudelle eri toimittajalle. Netum valittiin ainoana toimijana osa-alueelle, joka koskee tietovarantoja ja integraatioita. Lisäksi Netum valittiin yhdeksi kolmesta toimittajasta tietoalustan osa-alueelle.

Lisätietoja: 

 

Matti Mujunen, toimitusjohtaja
p. +358400476401
E-mail: matti.mujunen@netum.fi

 

Netum lyhyesti

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Netumin tavoitteena on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Yhtiö palvelee julkishallintoa sekä yritysasiakkaita Legacy to Digi -konseptilla, joka yhdistää käytössä olevat perinteiset tietotekniikkaratkaisut uusimpiin digitaalisiin sovelluksiin. Vuonna 2020 Netum-konsernin liikevaihto kasvoi 17,5 miljoonaan euroon, ja kasvua oli 31 prosenttia edellisvuodesta. Liikevoitto ennen liikearvon poistoja oli 3,0 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa oli vuoden 2020 aikana keskimäärin 128 henkilöä. Tällä hetkellä Netumilla on 145 työntekijää Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Porissa.