Turvallisuusympäristömme on muuttunut – Kyberturvallisuuden jatkuvaa tilannekuvaa tarvitaan

Nopeasti ja pysyvästi muuttunut kansainvälinen turvallisuusympäristömme vaikuttaa monella tapaa suoraan myös kansalliseen toimintaamme. Poliittisesti nopeasti muuttunut ja epävakaa tilanne lähialueillamme lisää merkittävästi myös meihin kohdistuvaa kyberuhkaa.

Kyberrikollisuudesta on tullut merkittävä toimiala, jota myös johdetaan entistä enemmän globaalin yritystoiminnan kaltaisesti ja jota myös valitettavasti valtiolliset toimijat tukevat sekä hyödyntävät omissa operaatioissaan. Kansallisesti viranomaistahot ovat jo varoittaneet, että kiristynyt turvallisuustilanne saattaa johtaa merkittävään kasvuun kyberhyökkäyksissä.

Yritysten ja organisaatioiden on siis syytä tosissaan varautua kyberiskujen kasvaneeseen potentiaaliseen uhkaan. Kiristynyt tilanne vaatii kyberturvallisuuden strategista johtajuutta sekä proaktiivista toimintaa kaikilta ja organisaatioiden kaikilla tasoilla.

Strategisen kyberjohtajuuden kulmakivi ja tärkein periaate on edelleenkin organisaation ylimmän johdon kokonaisvaltainen ja luotettava kybertilannekuva. Me Netumilla tarjoamme teille laadukkaan kybertoimintaympäristön tilannekuvapalvelun helposti ja kustannustehokkaasti.

 

Tarjoamme teille ajankohtaista kyberturvallisuuden tilannekuvapalvelua, joka sisältää seuraavat tuotteet:

  1. Kirjallinen, organisaationne sisäiseen käyttöön tarkoitettu, kyberturvallisuuden kuukausikatsaus ajankohtaisiin tapahtumiin, ilmiöihin ja niiden vaikutuksiin (globaalisti, Euroopassa ja Suomessa) 11 krt /vuosi, kieli englanti ja suomi.
  2. Kirjallinen, organisaationne sisäiseen käyttöön tarkoitettu, kyberturvallisuuden kvartaalikatsaus keskittyen tarkastelujakson merkittävimpiin ilmiöihin 4 krt /vuosi, kieli englanti ja suomi.
  3. Sähköinen julkaisu (CW Magazine) 4 krt /vuosi, jonka digiversio on vapaasti jaettavissanne organisaatiossanne sisäisesti.
  4. Kerran vuodessa, haluamallenne organisaation sisäiselle kohderyhmälle, pidettävä esitelmätilaisuus (á 45 min) kyberturvallisuuden uhkakuvista ja toimintaympäristön ajankohtaisista asioista.

 

Tässä kuvattu tilannekuvapalvelu on ns. peruspalvelu. Tämän lisäksi palvelukokonaisuuteen voidaan liittää erikseen sovittavia lisäpalveluita, kuten esimerkiksi toimialoittain suunnattuja kyberturvallisuuden syvällisempiä ja tarkempia erityistarkasteluja.

 

Jos kiinnostuit ja haluat lisätietoja, niin otathan meihin yhteyttä. Keskustelemme mielellämme myös muistakin kyberturvallisuuden kehittämistarpeistanne!

Kaupalliset asiat:

Marita Hämeenoja Asiakkuuspäällikkö, Netum Oy marita.hameenoja(at)netum.fi +358 40 722 8469