Akamai ja Netum -
maailmanluokan kyberturvaratkaisut

 

Netum tarjoaa ainoana Suomessa Akamain huippuratkaisut

Kun haluat suojata verkkopalvelusi toiminnan ja taata turvallisen käyttäjäkokemuksen, tarjoamme siihen maailman parhaimmat vaihtoehdot. Toimitamme ainoana Suomessa maailman johtavan, pilvipohjaisia kyberturvallisuuspalveluita tarjoavan Akamain ratkaisuja.

Miksi Netum Akamai-toimittajaksi?

Laaja kokemuksemme ja asiantuntemuksemme kyberturvallisuuspalveluiden parissa takaa luotettavimmat ja turvallisimmat ratkaisut asiakkaillesi. Asiantuntijamme löytävät parhaimmat vaihtoehdot juuri sinulle, kun haluat varmistaa verkkopalvelusi nopeuden ja saatavuuden.

 

Mikä Akamai?

Maailman suurin sisältöjen toimitusalusta ja markkinoiden johtava kyberturvallisuuspalveluiden tuottaja Akamai takaa parhaan ja turvallisimman digitaalisen käyttäjäkokemuksen. Akamai pitää asiakkaasi lähellä ja haitat kaukana: sen tuotteilla on estetty maailman suurimmat verkkopalvelut (DDoS- ja bot-) hyökkäykset.

Tutustu Akamaihin!

Akamai pähkinänkuoressa

- Maailman suurin sisältöjen toimitusalusta (CDN, content delivery network)
- 253 000 palvelinta 3500 konesalissa 137 maassa
- 15–30 % internet-liikenteestä kulkee Akamain kautta
- Työntekijöitä yli 7 600
- Liikevaihto ~3 Mrd€

 

Akamain ratkaisuilla luot huippuluokan digitaalisen käyttökokemuksen turvallisesti

 

  • Suojaa sovelluksesi ja sovellusliittymäsi
  • Varmista palvelun huippusuorituskyky ja nopeus
  • Tarjoa turvallinen ja luotettava digitaalinen käyttökokemus asiakkaillesi
  • Ole saatavilla ja saavutettavissa 24/7 missä tahansa
Netum

Kuinka lähteä toteuttamaan Zero Trustia käytännössä?

Akamain Edge Security alusta tarjoaa useita erilaisia tietoturvapalveluita ja ratkaisuja, joita organisaatiot voivat käyttää siirtyäkseen kokonaisvaltaista Zero Trust -mallia kohti.

 

Tutustu ratkaisuihin:

Enterprise Application Access - EAA

Enterprise Application Access tarjoaa ratkaisun turvallinen pääsyyn oikeaan sovellukseen, oikealle käyttäjälle ja oikeaan aikaan. Näiden hallinta on tullut nykypäivän ympäristöissä hankalaksi ja monimutkaiseksi, koska käyttäjät ja sovellukset ovat laajasti hajautuneet eri paikkoihin.

 

Enterprise Threat Protector - ETP

Enterprise Threat Protector on turvallinen, helposti konfiguroitava ja käyttöönotettava pilvipohjainen web-yhdyskäytävä, joka ei vaadi erillisiä laiteasennuksia.

 

Enterprise Defender - ETP

Enterprise Defender tarjoaa ratkaisut haittaohjelmien estämiseen, sovellusten mukautuvaan käyttöön, tietoturvaan ja skaalautuvaan saavutettavuuteen. ETP antaa organisaatioille mahdollisuuden siirtyä kohti Zero Trust -arkkitehtuuria ilman fyysisten laitteistojen käyttönottoa.

 

 

Netum

Miten suojautua DDos-hyökkäyksiltä?

Akamain Prolexic-alusta tarjoaa organisaatioille yksinkertaisen ja tehokkaan tavan suojautua DDoS-hyökkäyksiltä kaikissa web- ja IP-pohjaisten sovellusten kohdeympäristöissä. Kohdeympäristöt voivat sijaita asiakkaan omissa tiloissa, palveluntarjoajan konesaleissa tai julkisissa pilvipalveluissa. Palvelun avulla pystytään vähentämään ja alentamaan palvelukatkojen aiheuttamaa liiketoimintariskiä.

Prolexic ratkaisu tarjoaa joustavan ja laajan palvelun, jossa palvelunestohyökkäykset pysäytetään pilvessä, paljon ennen kuin ne päätyvät lopulliseen kohdeympäristöön asti.

Prolexic tarjoaa suojaa:

  • Laajasti erilaisilta DDoS-hyökkäyksiltä
  • Suurta kaistanleveyttä käyttäviin hyökkäyksiin
  • Pitkäkestoisiin web-hyökkäyksiin

Lue lisää Akamain Prolexic-alustasta!

Netum

Ratkaisut web-sovellusten suojaukseen

Akamain Egde-alusta tarjoaa useita erilaisia, pilvestä helposti käyttöönotettavia web-sovellusten suojausratkaisuja organisaation ja liiketoiminnan tarpeista riippuen.

 

Tutustu ratkaisuihin: 

 

Kona Site Defender

Web Application Protector

Bot Manager & Credential Stuffing

Page Integrity Manager

Client Reputation

 

Netum

Haluaisitko valjastaa maailmanluokan palvelut ja huippuasiantuntijat tekemään töitä yrityksesi liiketoiminnan ja turvallisuuden eteen?

Ota meihin yhteyttä!

Tatu Vehmas
tatu.vehmas(at)netum.fi
p. 040 508 0580

Petri Saarenmaa
petri.saarenmaa(at)netum.fi

p. 050 577 0616