Ymmärrä mennyt, tiedä tuleva.

Legacy to Digi – mennään yhdessä turvallisesti tulevaisuuteen.

Joustavat ja ketterät palvelut

Meillä Netumilla on matala organisaatio, laaja palveluntarjonta sekä vahva osaaminen, mikä mahdollistaa sen, että pystymme tarjoamaan palveluita konsultoinnista toteutukseen sekä reagoimaan nopeasti ja kattavasti asiakkaiden toiveisiin, yhdistelemään palveluja sekä tarjoamaan asiakaskohtaisia ratkaisuja.

Vastuullista digikehitystä

Digitaalisten, netissä toimivien palveluiden yleistyminen jatkuu sekä yrityksissä että julkishallinnossa tehostaen niiden toimintaa ja helpottaen ihmisten elämää. IT-maailman edelläkävijät tietävät, että laadukas liiketoiminnan kriittisten osa-alueiden kehittäminen ei onnistu yhdessä yössä ja vaatii onnistuakseen tasapainoisen lähestymistavan. On osattava sopivasti haastaa nykyisiä toimintatapoja, hyödyntää uusimpia teknologioita ja huomioida olemassa olevat ratkaisut. Meidän vahvuutenamme on monipuolinen ja vahva osaaminen, ja haluamme olla asiakkaillemme muutoksen ja vastuullisen digikehityksen mahdollistaja, se alan luotetuin digikumppani.

Toimiva tapa ratkaista digitransformaation kehityshaasteita on kehittää uutta huomioiden olemassa oleva IT-varanto. Tämä ajatus on Legacy to Digi® -filosofiamme taustalla. Siinä kiteytyy tapa, jolla autamme sekä julkishallinnon että yrityspuolen asiakkaitamme kulkemaan hallitusti ja luotettavasti digitransformaatiossa eteenpäin.

Luotettu digikumppani

Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme tukevat organisaatiotasi kaikissa muutoksen vaiheissa ja auttavat toteuttamaan muutoksen käytännössä. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita. Tutustu asiakastarinoihimme, miten olemme auttaneet asiakkaitamme onnistumaan!

Tietoturvan hallintajärjestelmämme on ISO 27001 -sertifioitu

Lukuisat Netumin asiakkaat käsittelevät kriittisiä ja salassa pidettäviä tietoja kuten esimerkiksi terveydenhuolto-, ICT- ja sovelluspalvelut sekä julkishallinto. Varmistaaksemme ja todistaaksemme tietoturvaosaamisemme, olemme sertifioineet toimintamme kansainvälisesti tunnustetun tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän ISO/IEC 27001 -standardin mukaisesti. Tämä antaa Netumille vahvan pohjan ja kattavan viitekehyksen muidenkin tietoturvallisuuden vaatimusmallien hallintaan kuten esimerkiksi Suomen valtionhallinnon tietoturvatasot ja Katakri.

Esimerkkejä käytetyistä teknologioista

Axway B2Bi/API gateway, ArcESB, Azure Integration Services, Biztalk, Apache Camel, WSO2, Boomi, Mirth Connect, TradeXpress ja Intersystems IRIS

Automation Anywhere, UiPath, OpenRPA

C#, React, JQuery, Node.js, Java, MySQL, MSSQL, OracleSQL

Elastic Stack, Grafana, Agemon
SalesForce, Netsuite, M2, J.D. Edwards, SAP R/3, MS Navision, Procountor sekä Visma Severa ja Netvisor.
Microsoft Azure, Power BI

Pysy ajantasalla

Ota yhteyttä
myyntiin