Netum integraatiopalvelut työllisyysalueille

Viisas kumppanisi TE-palvelut 2024 -uudistuksessa

TE-palvelut 2024 uudistuksen käyttöönotto lähenee - onko valmistautumisesi ajan tasalla?

TE-palvelut 2024 -järjestelmäuudistus on täydessä vauhdissa ja toteutusaikataulu on tiukka - valmista pitäisi olla 1.1.2025. Uudistuksen myötä kuntien vastuulle siirtyy valtava määrä uusia vastuita, mikä tarkoittaa muun muassa uusien tietolähteiden integrointia uusiin järjestelmiin. Netumilla on yli 20 vuoden kokemus työvoimapalveluiden järjestelmien toteutuksesta, ylläpidosta ja integraatioista. Voimme auttaa teitä muutoksen tuomissa haasteissa, sekä prosessien tehostamisessa.

Netumin integraatiopalvelut helpottavat Työmarkkinatorin järjestelmien käyttöönottoa

Netumin integraatioasiantuntijoiden yli 20 vuoden aikana syntynyt erityisosaaminen varmistaa onnistuneen muutoksen ja sen, että tieto on käytössä oikeaan aikaan halutuissa järjestelmissä. Huippukokeneessa tiimissämme on yli 50 omaa integraatioasiantuntijaa, joilla on laaja osaaminen eri teknologioista sekä tukena myös alan parhaat teknologiakumppanit. Integraatioratkaisumme myös skaalautuvat toimintanne kasvaessa.

Voimme auttaa työllisyysalueita myös palveluiden kehittämisessä, tiedon hallintaan ja raportointiin liittyvissä asioissa, sekä tekoälyn hyödyntämisessä palveluprosessien eri vaiheissa. Liikkeelle pääsemme tilannekatsauksella, jonka jälkeen valitsemme yhdessä tilanteeseen sopivan toteutusmallin. Katso vaihtoehdot alta!

1. Avaimet käteen

Toteutamme Työmarkkinatorin järjestelmiin liittyvät integraatiot avaimet käteen -kokonaispakettina. Toteutus käynnistetään  tarvekartoituksella, johon osallistuvat asiakkaan teknisen toimintaympäristön tuntevat asiantuntijat.

2. Räätälöity ratkaisu

Toteutamme Työmarkkinatorin järjestelmien vaatimat integraatiot erikseen sovittavan tarpeen mukaisesti räätälöitynä olemassa olevaan ympäristöön. Hinnoittelu määräytyy tarvittavien integrointitoteutusten laajuuden mukaan. Toteutus vaatii asiakkaan teknisen toimintaympäristön tuntevat asiantuntijat.

3. Pienet toteutukset

Tarjoamme erikseen sovittavan tarpeen mukaista konsultointia ja pienimuotoisia tarvittavia integraatiototeutuksia. Hinnoittelu määräytyy tarvittavan konsultoinnin ja toteutuksen mukaan. Asiakas vastaa toteutuskokonaisuudesta.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuehdotuksistamme?

Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Selvitetään yhdessä juuri teille sopiva toteutusmalli!

 

  Haluan että minuun otetaan yhteyttä:

   


  Sivustomme tietosuojaseloste, uutiskirjeen ja tiedotetilauksen tietosuojaseloste

  Eija Mattsson
  Asiakkuusjohtaja
  kunnat ja kaupungit
  0400 501 496
  eija.mattsson@netum.fi