‹ Tutustu Netumilaisiin

Hannu Vänttinen, Solutions lead

”Netumlaiset ovat positiivisella tavalla ylpeitä omasta osaamisestaan.”

Tulin Netumille töihin yrityskaupan myötä noin vuosi sitten. Mielestäni Netumin ja netumlaisten toimintaa kuvaa parhaiten tietynlainen ammattiylpeys. Esimerkiksi asiakasprojekteissa hommat tehdään niin hyvin kuin osataan. Ongelmat nostetaan reilusti pöydälle ja ratkaistaan, ja näin ollen asiakas saa aina parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Työssäni vastaan kuuden hengen sovelluskehitystiimistä. Tehtävämme on kehittää asiakasyrityksessämme käytössä olevia logistiikan alan sovelluksia. Taustaltani olen IT-tradenomi ja valmistunut myös yliopistosta tietojenkäsittelytieteiden linjalta maisteriksi.

Koko Netum-urani ajan olen työskennellyt asiakasyrityksemme tiloissa, enkä siis ole vielä kovin hyvin päässyt perehtymään oman työnantajani työkulttuuriin. Omassa tiimissäni yhteistyö toimii kuitenkin erinomaisesti ja se on tärkeä osa työssä viihtymistä.

Työntekijöiden sijainti hajallaan on haaste konsulttiyrityksissä. Itseni lisäksi monet muutkin netumlaiset työskentelevät asiakasyritysten tiloissa ja sen lisäksi firmalla on useita omia toimipisteitä. Netumissa yhteishengen luomiseen satsataan muun muassa yhteisillä virkistyspäivillä.

Pidän tämänhetkisestä toimenkuvastani: se tarjoaa riittävästi monipuolista tekemistä ja mahdollisuuden uuden oppimiseen. Haasteitakin riittää, mutta näen sen positiivisena asiana.

Mielestäni Netumilla työn ja vapaa-ajan suhde on tasapainossa. Itse irrottaudun töistä pääasiassa jalkapallon avulla – joko penkkiurheillen tai pelaamalla itse.