‹ Tutustu Netumilaisiin

Christoffer Brunberg, Palvelupäällikkö

Palvelupäällikön arki

Christoffer Brunberg aloitti Netum Groupiin kuuluvalla Cerionilla helmikuussa 2019. Mitä hän tekee ja mitä työn arkeen kuuluu? Entä mistä tulee työn merkityksellisyys?

Minkälainen tausta sinulla on?

Olen puuhastellut tietokoneiden parissa pienestä pitäen ja jo varhain tiesin, että oma tulevaisuuteni liittyy näihin laitteisiin. Vuosia myöhemmin valmistuin Åbo Akademista, pääaineena tietojenkäsittelytiede. Olen ollut onnekas saadessani olla mukana rakentamassa palveluja monessa eri roolissa: palvelimien ylläpitoa, koodausta, tietokantojen suunnittelua, mutta myös tiiminvetovastuita ja nykyään omien asiakkuuksien toiminnan sujuvoittamista.

Olet palvelupäällikkö. Mitä se tarkoittaa?

Yritän ymmärtää asiakkaan tarpeita ja pohtia ratkaisuja yhdessä asiakkaan ja omien asiantuntijoidemme kanssa. Toimin siis eräänlaisena koordinoijana. Projektinhallinta ja hankkeiden etenemisen edistäminen kuuluvat olennaisesti työhöni.

Mikä on työssäsi

a) parasta ja palkitsevinta?

Kun pöydällä on ratkaisu, johon kaikki ovat tyytyväisiä ja etenkin, jos olemme saaneet ratkaistua monimutkaisen asian.

b) haastavinta?

Huolehtiminen siitä, että kaikki ymmärtävät asiat samalla tavalla. Ihmisillä on hyvinkin erilaiset taustat, odotukset ja tavat kommunikoida, jolloin tarvitaan paljon keskustelua ja varmistuksia. Käytetty aika maksaa kuitenkin yleensä itsensä takaisin.

c) merkityksellisintä?

Työssäni saa ja pitää koko ajan oppia ja kehittyä, sekä se, että saan olla ihmisten kanssa tekemisissä.

Minkälaisten asioiden parissa puuhaat mieluiten työajan ulkopuolella?

Viihdyn musiikin ja hyvän ruoan ja viinin parissa. Hyvää seuraa unohtamatta!