Nopeaa ja ketterää tietovarastointia

Datan käsittely vie usein paljon aikaa ja vaatii paljon henkilöstöresursseja. Nopeampi tapa käsitellä dataa mahdollistaa tehokkaamman työskentelyn ja nopeampia tuloksia projekteissa. Yksi ihminen, joka hyödyntää DSharp -tietovaraston kehitys- ja automaatiovälinettä pystyy tekemään viiden tai kuuden ihmisen työt.

 

DSharp  -tietovaraston kehitys- ja automaatiovälineellä tietovarastointi on nopeaa ja ketterää. Tietovarastoprojekteissa säästynyt aika keskitetään tiedon hyödyntämiseen ja jalostamiseen, jolloin organisaatio saa suoraa lisäarvoa toiminnan tehostamiseen.

Tietovarastoon kerätään, yhdistetään ja jalostetaan organisaation tarvitsemaa tietoa niin organisaation omista järjestelmistä kuin ulkoisista lähteistä. Kattava tietovarasto luo perustan tiedon hyödyntämiselle, raportoinnille, visualisoinnille ja tiedolla johtamiselle kaikilla organisaation tasoilla.

Koko tietovaraston elinkaaren suunnittelu, prototyypistä ja tiedon latauksista aina jatkuvaan tiedon hallintaan ja optimointiin, voidaan automatisoida. Automatisointi säästää jopa 50–90 prosenttia tietovarastojen kehittämis- ja ylläpitotyöstä.

 

Lue lisää: 
https://dsharp.fi/

 

Artikkelin alkuperäinen versio on julkaistu Cerion Solutionsin www-sivuilla 29.10.2021.
Cerion Solutions on osa Netum Groupia.