‹ Tapahtumat

Webinaari: Viisaasti vastuullinen hyvinvointialue 24.9.2024

Webinaarissa kuulet, miten vastuullisuus voi tuoda kilpailuetua ja miten hyvinvointialueille olennaisten vastuullisuusteemojen kehittymistä voidaan seurata. Kerromme myös case-esimerkin johdon roolista Netumilla vastuullisuusasioiden kehittämisessä. Webinaari järjestetään 24.9.2024 klo 8.15 – 9.00.

Webinaari on suunnattu hyvinvointialueiden vastuullisuusasioista vastaaville johtajille ja asiantuntijoille. Me Netumilla olemme toimineet sote-alalla jo pitkään ja alan kehitystarpeet ja haasteet ovat meille tuttuja. Autamme mielellämme uudistamaan hyvinvointialueiden toimintamalleja ja palveluprosesseja niin, että asiat saadaan arjessa rullaamaan toivotulla tavalla – viisaasti ja vastuullisesti.

Tämän webinaarin tavoitteena on lisätä tietoisuutta lainsäädännön vaatimuksista sekä herättää kiinnostusta hyvin tehdyn vastuullisuusohjelman ja kestävyysraportoinnin tuomista hyödyistä.

Webinaarin emännöi Johanna Lammi Netumilta. Asiantuntijoina toimivat Taigawisen yritysvastuuasiantuntija Hanna Liappis sekä Netumin konsultointijohtaja Jari Jokinen ja konsernin toimitusjohtaja Matti Mujunen.

Tule kuulolle ja kerää vinkkejä oman organisaatiosi vastuullisuusprojektiin!


Webinaari:
Viisaasti vastuullinen hyvinvointialue
Aika: Tiistai 24.9.2024 klo 8.15 – 9.00
Rekisteröintilinkki: Ilmoittaudu webinaariin

 

Webinaari tallennetaan ja tallenne lähetetään kaikille webinaariin rekisteröityneille.